torstai 31. joulukuuta 2015

391. Yhteenveto vuodesta 2015

Ronja&Iida: Kohta on vuosi jälleen paketissa ja se tarkoittaa jälleen lempparilakkausten ja inhokkien kokoamista samaan postaukseen! Edellisten vuosien koostepostaukset pääset lukemaan klikkaamalla tunnisteista parhaat lakkaukset 2013 tai -2014. Aina koostepostausta tehdessä huomaa, kuinka kauan me ollaan jo pyöritty kynsipiireissä ja on mukavaa palata (häpeillen) katsomaan parin vuoden takaisia lakkauksia. Tai no, emme voi suositella kaivelemaan parin vuoden takaisia kynsiä muuten kuin omalla vastuulla, mutta välillä on hyvä muistuttaa itselleen että kyllä tässä ajassa on jotain kehitystä tapahtunut :D Eiköhän katsota mitkä lakkaukset me valittiin vuoden parhaiksi ja kauheimmiksi!

Ronja: Tämän vuoden kauneimpia lakkauksia oli yllättävän vaikea valita. Ensimmäistä kertaa ikinä mä sain kasaan tuplasti enemmän onnistuneita kuin pieleen menneitä lakkauksia ja se on melkein juhlan arvoinen saavutus! :P Olisin voinut valita näiden lakkausten lisäksi parhaisiin mm. nämä hippityyliset kynnet tai alkuvuoden #ablecs15 -haasteeseen tehdyt pinkit pilkkukynnet. Viisi parasta lakkausta oli kuitenkin valittava, mutta numerojärjestykseen en niitä laittanut, koska mun mielestä yhdetkään näistä kynsistä eivät olleet paremmin tai huonommin onnistunut kuin muut.


Nautical nail art -postaukseen pääset tästä.


Day is over, come to the cabaret -postaukseen pääset tästä.Soft as Cashmere -postaukseen pääset tästä.When the sun goes down -postaukseen pääset tästä.My Gekko Does Tricks aka Gekkolakka -postaukseen pääset tästä.

Sitten siirrytään tämän vuoden faileihin. Vähän hävettää kaivella melkein vuodenkin takaisia kynsiä, joissa kaikki ei ole mennyt ihan putkeen, mutta välillä näitä katsoessa lähinnä naurattaa ;) Toivottavasti nämä kuvat tuo lohtua muillekin silloin kun tuntuu ettei meinaa mikään onnistua, koska ei se aina onnistui muillakaan! Katso vaikka epäonnistuneiden kynsien ensimmäistä kuvaa ja sitten omia kynsiäsi ja vertaa. Jos lopputulos on yhtään nätimpi kuin kuvassa, olet onnistunut täydellisesti :DOpi San-Tantonio & Essie Summit of Style -postaukseen tästä.Testissä Ruby Wingejä -postaukseen tästä.Nothing but purple & I thought I'd never -postaukseen tästä.Hyvä idea, huono toteutus -postaukseen tästä.#nailfart: Kun kaikki meni pieleen -postaukseen tästä.

Iida: Mulla oli muutama lakkaus, jotka tiesin heti valitsevani tän vuoden näteimpien lakkausten joukkoon. Jouduin kuitenkin selaamaan blogia löytääkseni loput sillä en voinut valita lakkauksia pelkästään vuoden loppupuolelta. Valitsin viisi eniten lempparilakkaustani, mutta kuitenkin kunniamaininta täytyy antaa kaikille vesimarmoroiduille kynsille, sillä se on laji jossa olen huomannut kehittyneeni vuonna 2015 ! (klik ,klik, klik)Uutta ja vanhaa, kiiltävää ja mattaa- postaukseen pääset tästä.Sweet Sixteen- kynsiin pääset klikkaamalla tästä.


Weekedn Festival- kynsiin pääset tästä.


I Love Me- messukynsiin pääset tästä.


Holo Galaxy kynsiin pääset tästä.

Sitten ne inhokit.. Löysin kyllä enemmän kuin viisi fail- lakkausta, mutta nämä ovat mun mielestä ne pahimmat. Juuri kuten Ronja sanoi, näistä kuvista voit hakea lohtua jos kaikki tuntuu menevän penkin alle :DSeptember Nail Art Challengen kissakynsiin pääset tästä.Marjapuurolakkaukseen pääset tästä.Totaallisesti epäonnistuneisiin ikat-kynsiin pääset tästä. Nämä on kyllä ne kaikista hirveimmät kynnet mitä olen tänä vuonna tehnyt..Keväistä holoa ja pieleen menneet pilkkukukat- postaukseen pääset tästä.OPIn Sorry I'm Fizzy Today ja glitterruffian- postaukseen pääset tästä.

Vuosi 2015 on ollut erittäin kiva vuosi, ei pelkästään onnistuneiden kynsien kannalta
vaan myös uusiin ihmisiin blogin kautta tutustuminen on jäänyt mieleen. I Love Me-
messut ja Cesarin varjomessut olivat kyllä yksi vuoden kohokohdista, siellä kun pääsi
 juttelemaan niitä näitä muiden bloggaajien kanssa ihan kasvotusten, tuli tosi hyvä mieli että ihmiset oikeasti tietävät meidän blogin. 
Kiitos kuuluukin teille sinne ruudun
toiselle puolelle kun jaksatte vuodesta toiseen kuunnella meidän löpinöitä  Oikein hyvää uutta vuotta 2016 !

8 kommenttia:

 1. Niin ihania kynsiä teillä molemmilla niin tänä kuin viime vuosinakin :)♥

  Ihanaa uutta vuotta teille molemmille!

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä osa inhokeista oli kyllä todella hienoja! Hyvää uutta vuotta ja jatketaan harrastusta vuonna 2016 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännää miten lakkauksen näkee eri henkilö niin eri tavalla :D Mukavaa vuotta 2016 sullekkin !

   Poista
 3. Ei teijän kynsistä voi ku tykätä! <3

  VastaaPoista
 4. Siis waude! Nää on niin upeita kaikki <3 Siis noista pieleen menneistäkin suurin osa on mielettömän hienoja, vain parista lakkauksesta ymmärrän, miksette ole niistä ehkä pitäneet :D Ihan mielettömän ihanaa alkanutta vuotta teille molemmille ♥

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: