perjantai 18. joulukuuta 2015

386. Color Club Resort to Red / ekat pikkujoulukynnet

Iida: Tuossa viikko sitten vietettiin sukulaisten kanssa pienimuotoisia pikkujouluja ja koska en ollut tehnyt yksiäkään jouluaiheisia saatikka punaisia kynsiä, oli loistava aika tehdä !

Lakkalaatikossa on kesästä asti pyörinyt eräs Color Clubin lakka, jonka sain testiin Naiskauneudelta. Kesällä vihaan käyttää punaista lakkaa sillä saan siitä aina joulufibat.. Resort to Red on upea glöginpunainen lakka, jossa on pieni chrome-efekti. Ja mikä parasta, tämä on OCW eli peitti kynnet yhdellä kerroksella ! Laitoin kuitenkin kaksi vanhojen tapojen vuoksi.


Kuorrutin kaikki kynnet reilulla kerroksella essencen IMagic- hologlittertopperia, jotta sain kynsiin vähän säkenöintiä. Keskisormeen ja nimettömään tein muutamat leimadecalit käyttäen Dependin hopeaa lakkaa 223 ja AT09 lumihiutalelaattaa. Tein leimat decaleiksi pienentääkseni niiden leviämisriskiä päällyslakkaa laittaessa, sillä Essien Gel Setter tuppaa vähän leväyttämään leimoja. Muuten kyllä loisto päällyslakka !


Resort to ReD oli kyllä lakkauksen päätähti, on se nätti♥  Ihastuin lakan väriin ja peittävyyteen, joten taidan kokeilla tätä leimaukseen saman tien. Ja mulla muuten alkoi odotettu loma, vihdoin stressaavan koeviikon jälkeen. Aion vain rentotutua, olla ystävien kanssa, SYÖDÄ ja lakata kynsiä tottakai ;) Alkoiko teillä loma ? 

Käytetyt:
- Color Club Resort to Red
- essence IMagic
- Depend 223
- AT09

Ihanaa joulunodotusta teille ! 

14 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: