maanantai 28. joulukuuta 2015

389. Jouluneule

Iida: Joko on kinkut sulateltu ja viimeisetkin suklaat tungettu väkisin kurkusta alas? Entäs vieläkö jaksatte lukea yhden joulukynsipostauksen? :D


Lähdettiin aatonaattona perheen kanssa ajamaan kohti Rukaa, koska Keski-Suomessa valkoinen joulu olikin vihreä. Vastustin ensin lähtöä, sillä tähän asti kaikki joulut oltiin oltu kotona, mutta eihän siinä auttanut kun niellä tappio ja pakata auto täyteen ruokaa ja laskettelukamoja. Onneksi lähdettiin, sillä maisemat olivat kertakaikkisen upeat ja lunta oli jokapuolella ainakin 50cm ! Aatto oltiin mökillä, käytiin hartaudessa ja syötiin, mutta joulupäivä, Tapanin päivä ja muutama tunti eilen ennen lähtöä vietettiin rinteissä. Voin sanoa että kyllä teki hyvää nähdä kunnon talvea ja suorastaan v*tutti lähteä pois..


Mennään itse kynsiin. Jouluksi halusin tottakai punaista, ja koska mulla on vain yksi punainen creme oli se melko selvä valinta. Kolmessa kynnessä on kaksi kerrtosta OPIn Big Apple Rediä, peukussa ja pikkurillissä My Favorite Ornament- kultaglitterä, jonka ostin Facebookin kynsikirppikseltä. Heräsin tässä syksyllä siihen että multa puuttuu kultainen glitterlakka, joten MFO oli loistava hankinta.
Punaisiin kynsiin tein leimadecalit käyttäen MoYoun neulelaattaa Fashionista-14. Leivinpaperille tuplaleimasin kuviot ensin OPIn Love.Angel.Music.Babylla ja päälle essencen valkoisella leimauslakalla. Viimeistelin kaikki kynnet Essien Gel Setter- päällyslakalla ja nyt, kuusi päivää myöhemmin ovat kynnet pientä kärkikulumaa ja kulmien lohkeilua lukuunottamatta melko hyvässä kunnossa !Käytetyt:
- OPI Love.Angel.Music.Baby
- OPI Big Apple Red
- OPI My Favorite Ornament
- essence stamp me! white
- MoYou Fashionista Collection-14

Miten teidän joulupyhät sujuivat? Saitteko mieleisiä lahjoja? :)

8 kommenttia:

 1. Todella kauniit ❤️ Pyhät menivät hyvin ja pukki toi mieluisia lahjoja joten kilttinä olen ilmeisesti ollut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 luinkin sen sun lahjapostauksen ja kivalta kyllä näytti :)

   Poista
 2. Onpa nätit kynnet, juuri sopivasti jouluiset:)

  VastaaPoista
 3. Nää on niin kauniit! Tällaset hillityt joulukynnet on parhaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Anni ! Joo, jouluksi överit ei oiken sovi..

   Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: