perjantai 11. joulukuuta 2015

385. Sinivalkoiset decalit ja hän twerkkaa

Iida: Lisää sinivalkoista ! Näiden kynsien oli tarkoitus valmistua itsenäisyyspäiväksi, mutta koko päivä meni Viitasaarella ja ilta partiokirkossa, joten kynsien lakkaaminen jäi maanantaille. Halusin kuitenkin toteuttaa lakkauksen jonka olin suunnitellut itsenäisyyspäivää varten.


Laitoin pikkurilliä ja peukkua lukuunottamatta kynsiin Ginan Whiteä. Keskisormeen ja nimettömään laitoin Born Pretty Storelta joskus testiin saadut sinivalkoiset koko kynnen kukkasiirtokuvat. Näiden laittaminen kynnelle oli helppoa ja alle minuutti vedessä riitti, mutta ylimääräisen decalin putsaaminen kynsinauhoilta oli järkyttävä kokemus. Viime kerralla kun käytin näitä, leikkasin decalin toisen reunan kaarevaksi, mutta nyt en muistanut tehdä sitä. Olisi ehkä kannattanut sillä reuna jäi todella epäsiistin ja röpelöisen näköiseksi.. Tosin kun vertasin näitä aikaisempaan käyttökertaan (klik), sain nämä tällä toisella kerralla siistimmin laitettua :D


Etusormeen jätin vain kaksi kerrosta valkoista lakkaa ja pikkurilliin sekä peukaloon laitoin KBShimmerin sinivihreää glittertekstuurilakkaa She Twerks Out. Ostin tämän syksyllä Facebookin kynsikirppikseltä ja kerran aikaisemmin on ollut kynsillä mustien leimojen kanssa mutta ne kynnet ei koskaan päätyneet blogiin asti.. Lakka on kuitenkin helppo levittää runsaasta glittermäärästä huolimatta. Pohja on petroolin turkoosi ja glittereitä on ainakin violetteja, vihreitä, sinisiä ja hopeaa mikroglitteriä. Lakka jää hieman mattaiseksi joten lisäsin päällyslakan ja glittermöykytkin tasoittuivat mukavasti :) Kuvissa Hän twerkkaa näyttää hieman liian vihreälle ja livenä sointui kukkadecalien kanssa paremmin yhteen..


Käytetyt:
- Born Pretty Store water decalit
- GinaTricot White
- KBShimmer She Twerks Out

Miten teidän viikko on sujunut? :) Mukavaa viikonloppua !

11 kommenttia:

 1. Vau, aivan ihana lakkaus! ♥ Upea tuo KBShimmerin glitterpläjäys :)

  VastaaPoista
 2. Nää oli just loistavat kynnet itsenäisyyspäiväksi; sopivan erilaiset ja ei-niin-sinivalkoiset! Mä en vaan kestä sellasia sinivalkosia lippukynsiä tms. Sun lakkaus on just ihana <3

  VastaaPoista
 3. Suositteletteko ja onko teillä kokemusta essencen kynsilakoista? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. essencen kynsilakoilla on loistava hinta-laatusuhde! ovat tarpeeksi paksuja että pärjää jo yhdellä kerroksella, joten suositellaan kyllä :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: