sunnuntai 20. joulukuuta 2015

387. #nailfart: Kun kaikki meni pieleen

Ronja: Kuten aikaisemmin lupasin, nyt saa huonoista kuvista valittaminen loppua! Sain pari viikkoa sitten päivänvalolampun, jota ole ehtinyt kokeilemaan kaksi kertaa. Tänään saatte nähdä toisen kuvauskerran tuotoksia, mutta sovitaan että vielä tämän postauksen ajan on lupa valittaa ;)


Kynsikuvat onnistuivat uuden lampun alla ihan hyvin, vaikka tietysti edelleen pitää säätää vähän kaikkea lampun asennosta taustan asetteluun. Asia erikseen olivatkin sitten kuvat lakoista, joiden kanssa mikään ei tuntunut toimivan. Hyvä esimerkki tästä on tämän postauksen alin kuva, jonka jokainen voi katsoa omalla vastuulla :P Kaikki kuvat olivat aivan järkyttävän sinisiä, mikä saattoi osaltaan johtua yhdistelmästä violetinharmaat lakat ja sinisen sävyinen lamppu. Punaisia kynsiä kuvatessa ei ollut tällaisia ongelmia, joten ehkä nämä vaaleat violetit vaan saavat kameran sekaisin. Toivottavasti harjoittelu auttaa ja kuvien laatu paranee, mutta ainakaan en voi enää valittaa valon puutteesta :)

Sitten kynsiin! Lakkasin alle kaksi kerrosta Essencen vaaleanviolettia Serendipityä, joka taittaa todella voimakkaasti harmaaseen. Pullossa se näyttää ihan violetille, mutta kynsillä sävy on selvästi harmaampi. En oikein tiennyt miten tämän voisi koristella, joten päätin leimata hopealla pienempiä pyörylöitä kaikkiin muihin kynsiin kuin nimettömiin, joihin leimasin isommat pyörylät. Lopputuloksena hopea hukkui Serendipityyn ja leimoja oli hankala erottaa kiiltävän pinnan alta tavallisessa valaistuksessa. Päivänvalolampun alla ne näkyivät paremmin, mutta kynnet olisi pitänyt luultavasti matata paremman erottuvuuden takaamiseksi. Hyvä se on näin jälkikäteen huomata tällaisia asioita :D Lakkaus joutui #nailfart -osastoon, koska se ei ollut ollenkaan mun tyylinen, värit eivät sopineet toisiinsa ja kuvatkin epäonnistuivat suurilta osin. Mielikuva näistä kynsistä ei ollut kovinkaan positiivinen, joten unohdan ne mielelläni tämän postauksen jälkeen. Voin sitten parin vuoden päästä toivottavasti taitavampana palata katsomaan tekeleitäni ja ihmetellä miten olen edes ikinä ajatellut näiden lakkojen sopivan yhteen.. Parempi onni ensi kerralla, vai mitä? :)


Käytetyt:
- Essence Serendipity
- Depend 223
- MoYou London Pro Collection XL-20

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: