lauantai 5. joulukuuta 2015

384. Erilainen itsenäisyyspäivän lakkaus

Ronja: Marras- ja joulukuu on ilmeisesti molemmat pyhitetty huonoista kuvista valittamiselle ja sillä linjalla aion jatkaa vielä jonkin aikaa. Toivottavasti en kuitenkaan kovin kauaa, mutta pakkohan se vähäinenkin aika on käyttää jotenkin hyödyksi nyt kun vielä voi valittaa ;) Tässä siis teille nähtäville universumin huonoimmin onnistuneet kuvat, olkaa hyvät!


Huomenna on itsenäisyyspäivä ja varmasti moni lakkaa kynsilleen sinistä ja valkoista jollain tavalla. Mä en halunnut tehdä mitään ihan perinteistä, joten kynsille päätyivät leimadecalit. Väritin leimat Opin No Room for the Blues:illa, joka on selkeästi sininen ja saman merkin Gelato on My Mind:illa, joka on selkeästi vihreämpi. Decaleiden alle laitoin kaksi kerrosta IsaDoran Tip Whiteä, jonka pullossa on enää jämät jäljellä mutta lakka toimii edelleen todella hyvin. Pikkurilliin ja peukaloon lakkasin kaksi kerrosta Essien Midnight Camia, joka peittäisi lyhyemmät kynnet varmasti yhdellä paksulla kerroksella. Lopuksi mattasin kynnet, koska kiiltävinä niiden kuviot eivät erottuneet yhtä hyvin kuin matattuina. Tykkään näistä paljon ja vähän erilainen itsenäisyyspäivän lakkaus sopii mulle paljon paremmin kuin perinteiset siniristiliput. Siksi mä aionkin haastaa kaikki kokeilemaan jotain uutta itsenäisyyspäivän kunniaksi; uutta tekniikkaa, värejä, glitteriä tai vaikka mattapäällyslakkaa, mitä tahansa mikä on itselle vierasta! :)


Käytetyt:
- IsaDora Tip White
- Opi No Room for the Blues
- Opi Gelato on My Mind
- Essie Licorice
- Essie Midnight Cami
- Essie Matte About You
- BP-L003

12 kommenttia:

 1. Nämä on tosi hienot! MAttapinta on ihan täydellinen valinta! Olen jotenkin itse vältellyt leimadecalien tekoa toistaiseksi, mutta näistä sain inspiraation kokeilla =) Itsenäisyyspäivä on jotenkin vaikea aihe, kun mulle tulee mieleen vain se siniristilippu. Täytyneen lähteä kaivelemaan laatikoista sinisiä lakkoja =)

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniit! Mattapinta sopii näihin ihan mielettömän hyvin. :>

  VastaaPoista
 3. Toi leimauskuvio sopii just hyvin leimadecaleihin. Niin nätit kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se oli kyllä sopiva tähän hommaan! Kiitos Tintti :)

   Poista
 4. Waude, ihan älyttömän hieno lakkaus! Oikein tyylikäs toteutus :) Eikä hei kuvissa mun mielestä mitään suurta ongelmaa ole, mä postailen jatkuvasti paljon kamalampia kuvia... (huoh) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mun mielestä sulla on aina hyviä kuvia ja toivottavasti mun kuvien laatu paranee myös lähiaikoina kun sain hankittua päivänvalolampun :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: