keskiviikko 2. joulukuuta 2015

383. Marc Jacobs Daisy Dream

Iida: Suuret anteeksipyynnöt radiohiljaisuudesta. Jotenkin on ollut sellainen kausi meneillään ettei kynsiä huvita oikein lakata ja vielä vähemmän on kiinnostanut postauksen kirjoittaminen.. Pelasin kuitenkin varman päälle ja loihdin kynsille lakkauksen jota oon pyöritellyt mielessä jo vuoden päivät.


Sain viime vuonna joululahjaksi Marc Jacobs Daisy Dream Limited Edition- lahjapakkauksen. Olin viime syksyn aikana ehtinyt saada pakkomielteen tästä tuoksusta ja ties kuinka moneen otteeseen hipelöinyt tätä kaupoissa. No äiti joulupukki osasi yllättää ja 50ml hajuveden lisäksi pakkauksessa tuli 75ml suihkugeeli ja vartalovoide. Marc Jacobsin hajuvesipullot ovat älyttömän kauniita ja heti päätin että kynnet täytyy lakata mätsääviksi. Mulla meni tosin puolivuotta että löysin sopivan vaaleansinisen lakan.. :D


Lakkasin kynsille kolme kerrosta Color Clubin vaaleansinistä Pastel Neon- lakkaa, Meet me at the Rink. Lakan koostumus on paksu, mutta silti helposti kaljuuntuva ja hankala levittää nätisti.. Kerrosten kuivuttua tein dotting toolilla elämäni ensimmäiset onnistuneet pilkkukukat. Hurraa !


Daisy Dream on ihana kukkaistuoksu. Itse käytän tätä juhlavammissa tilaisuuksissa, mutta menee myös arkikäytössä. Tuoksua en edes yritä kuvailla, joten kipaiskaa vaikka lähimmälle Sokkarille ja nuuhkaiskaa ! Kuten jo mainitsin, Jacobsin hajuvesipullot on ihania ja päässä keikkuu samaa merkkiä olevat silmälasit. Kovasti haluaisin vielä herran suunnitteleman rannekellon, pitää varmaan ruveta säästämään..


Käytetyt:
- Color Club Meet me at the Rink
- GinaTricot White
- OPI Love.Angel.Music.Baby
- dotting tools

Onko Marc Jacobsin tuoksut teille tuttuja? :) Mukavaa joulukuun toista kaikille !

12 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: