perjantai 27. maaliskuuta 2015

282. Show me how you dot!

Iida: Multa kun ei täydelliset dotting tool-kukat onnistu, niin pilkutellaan sitten ihan muuten vaan. Tajusin juuri miten vähän oon käyttänyt dottareita saatika millon viimeksi mun kynsillä on nähty pilkkuja! Olikin sitten jo korkea aika ja lopputuloksesta tuli omaan makuun tosi suloinen :)

Ensin lakkasin kynsille Minttukikoa. Kaksi kerrosta peitti, mutta joihinkin kynsiin tarvitsin kolmannen kerroksen saadakseni tasaisen pinnan, sillä lakka kaljuuntui ja jäi epätasaiseksi. Minttukikon käyttöaste huitelee jo puolen välin huitteilla, onneksi mulla on tätä varakappale!
Pilkut tein essencen leimauslakalla ja pienimmällä dotting toolilla. Rakastuin yhdistelmään täysin Paitsi että... Katsokaa noita järkyttäviä 1) epäsiistejä ja kutistuneita kynsinauhojen lakkauksia 2) Sechen sotkuja ja kuplia 3) pikkurillin kamalaa suttuviiltoa. Kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, f**k you Seche Vite! Käytän pullon kuitenkin kunnialla loppuun ja sitten ostan paljon puhutun HK- Girlin. Toivottavasti se toimii!

Käyteyt:
- Kiko 389 Mint Milk
- essence stamp me! white
- dotting tool

Onko teillä ongelmia Sechen kanssa? 

4 kommenttia:

 1. IHana lakkaus! Mulla sesse on äksynä ku pullo alkaa olla puolessa välissä. Lujasti ohentajaa vaan sekaan... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katarooma <3 Jep, munkin pullo on jo puolen välin paikkeilla ja sen kyllä huomaa! Toivottavasti ohentaja ei lopu kesken :D

   Poista
 2. HK-Girl kyllä luultavasti pelastaa tilanteen, itse vaihdoin samasta syystä siihen ja kyllä toimii! :) Nämä on kyllä suloiset kynnet, mahdottoman tasaisesti oot saanut pilkut tehtyä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, pitääkin laittaa tilaukseen :) Kiitos Nena <3

   Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: