sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

271. Kukikas hybridi

Iida: Apua, nyt on jo maaliskuu! Aivan uskomattoman nopeasti hurahti helmikuu ja loma.. Ja tämän tytön pitäisi tehdä yhteishaku heti huomenna, iiik!

Tällä kertaa halusin kynsilleni simppelin skittleten ja ehdottomasti leimojen kera, koska Kuopion Halpa-hallista lähti mukaan Essencen kaksi leimauslakkaa. Pohjalle lakkasin nimetöntä lukuunottamatta kaksi kerrosta OPIn My Dogsled Is a Hybridiä. Tämän harmahtava, vähän likainen turkoos värii aiheuttaa mulle ristiriitaisia tunteita :D Toisaalta ihana ja uniikki mun kokoelmassa, mutta ei järin piristävän värinen lakka.


Nimettömään laitoin kaksi kerrosta OPIn hopeaa tekstuurilakkaa, It's Frosty Outside. Tässä pinta on juuri sopivan rouhea ja ehdottomasti mun yksi lemppareista! 
Keskisormeen leimasin kukkakuvion Born Pretty Storen laatasta BP-17. Leimauslakkana käytin Essencen mustaa Stamp me! Black. Parin harjoittelukerran jälkeen alkoi jo sujua, alussa meinasi tulla todella repaleisia kuvioita. Todennäköisesti pyyhin scrapalla liian innokkaasti ja lakkaa lähti liikaa :D Kynnelle leima tuli kuitenkin ilman suurempia ongelma! Lakka oli todella pigmenttistä kuten kuuluukin ja jälki hyvää,eikä hintakaan päätä huimaa sillä nämä leimauslakat ovat 1,89€ kappale!
Kukkien keskustoihin laitoin tipsaukset Frostya ja muihin tein kynnen juureen pienet pilkut mustalla. Käyteyt:
- OPI My Dogsled Is a Hybrid
- Essence Stamp me! black
- OPI It's Frosty Outside
- BP-17 leimauslaatta

Oletteko te kokeilleet Essencen leimauslakkoja? :)

4 kommenttia:

 1. Nää on niiin söpöt :3 Oon ihan hulluna kaikkiin kukkakuvioihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiittis <3 sun kannattaa sit miettii sitä leimausta, mieti niit kaikkia kukkakuvioita jotka sua odottaa ;)

   Poista
 2. Ihana kukkakuvio! Mulla ei oo vielä edes yhtäkään Essencen lakkaa, saati leimauslakkaa.... :P

  Laitoin sekä sulle että Ronjalle tuon blogeissa nyt kiertävän Liebster awardin. Kysymykset löytyvät täältä: http://outinkynnet.blogspot.fi/2015/03/the-liebster-award.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, se on kyllä nätti! Ja kannattaa kokeilla Essenceä, tähän mennessä mulla vaan positiivisia kokemuksia :)

   Hei joo, mepäs tehään tuo tässä tän viikon aikana :D

   Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: