keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

278. Negative Space- leimailut

Iida: Olin perjantaina viettämässä kaveriporukan kanssa ystävämme synttäreitä ennakkoon, kävimme Amarillossa syömässä ja katsomassa Cinderella- elokuvan.Torstaina illalla rupesin sitten lakkaushommiin ja koska aikaa ei ollut paljon, lakkaus jäi todella yksinkertaiseksi mutta sievät olivat omasta mielestäni :) Idean sain Emilian näistä kynsistä, joissa on upea pitsileimaus!

Pohjalla on yksi kerros Essien Sugar Daddya tasoittamassa mun oman kynnen väriä. Siihen päälle leimasin Essencen valkoisella leimauslakalla MoYoun  Pro 02 laatasta kiekurakuvion, joka on näkynyt aikaisemmin näissä kynsissä. Leiman kohdistaminen oli melko vaikeaa, koska mun stampperi on valkoinen. Sain kuitenkin kaikki leimat kynsille ja vielä samoin päin!Päälle laitoin vielä kerroksen OPIn mattapäällyslakkaa, joka vähän leväytti leimoja. Tykkäsin kuitenkin todella paljon tuosta pitsimäisestä tyylistä ja siitä että oman kynnen väri pilkistää leimojen välistä!


Käytetyt:
- Essie Sugar Daddy
- OPI Matte Top Coat
- Essence Stamp me! white
- MoYou London  Pro 02

Oletteko te kokeilleet leimausta paljaalle kynnelle? :)

2 kommenttia:

  1. Oih, nämä on kauniit! Tämmöisille negative spacelle lämpenen itsekin, vaikka monen muun tyylisistä en pidä ollenkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nena :) Kannattaa kokeilla, tosi helppoa ja hauskaa !

      Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: