torstai 5. maaliskuuta 2015

272. #ablecs15: Turquoise

Ronja: Mulla on F.U.N Lacquer, mulla on F.U.N Lacquer, tiddidii!! Tarkemmin sanottuna mulla on 24 Karat Diamond (H)! Ja kyllä, tiedän olevani materialisti ainakin kynsilakkojen suhteen :P Tällä kertaa onnistuin pitkästä aikaa lakkaamaan kynsille edes jotain muuta kuin yksivärisen lakan ja kaikki kunnia siitä kuuluu tälle ihanalle FUN:ille. En jaksanut edes välittää siitä vaikka vahingossa laitoin päällyslakan ennen leimoja eivätkä leimat sen takia näytäkään ihan parhaalta mahdolliselta. Unohdin myös ottaa kuvat käytetyistä lakoista. Mä en tainnut nähdä sillä hetkellä mitään muuta kuin nimettömän säihkeen.. Joko ootte vakuuttuneita kyseisen lakan tarpeellisuudesta? :D

Tein kynnet #ablecs15 -haastetta varten ajatuksena lakata jotain turkoosia, kunnes tajusin etten omista yhtäkään kunnollista turkoosia lakkaa. Päädyin Kikon ihanaan 389:iin aka Minttukikoon, joka on lähimpänä haettua sävyä. Peittää kahdella kerroksella ja käyttäytyy ihan nätisti. Ei ehkä paras levittyvyydeltään, mutta toinen kerros tasoittaa edellistä huomattavasti. Ja tietysti väri on kaunis!

Nimettömässä on 24 Karat Diamondin holoversio ja leimat leimasin Essencen valkoisella leimauslakalla. Laitoin Diamondia kolme kerrosta täyden peittävyyden saavuttamiseksi ja jokainen niistä tuntui tuovan lisää syvyyttää lakkaan, aivan ihana yksilö siis Kamera sekosi eikä halunnut tarkentaa kunnolla kimalluksen takia ja se muutti kuvat muutenkin jotenkin keltaisiksi. Lopputulos miellyttää kuitenkin kovasti pienistä virheistä huolimatta :)


Käytetyt:
- F.U.N Lacquer 24 Karat Diamond (H)
- Kiko 389
- Essence Stamp me! White
- Born Pretty Store BP-19 laatta

Tällä kertaa tällainen pikapostaus, mitä tykkäätte kynsistä?

6 kommenttia:

 1. Hauska nähdä, miten minttukiko-nimitys on levinnyt muuallekin :D
  Näyttää tosi ihanalle tuo F.U.N, mut aion silti pitää tiukan linjan ja olla ostamatta yhtäkään merkin lakkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minttukiko on vaan niin osuva nimi! F.U.N on kyllä ihana, ootko ihan varma että pystyt pitämään tiukan linjan niitten suhteen? ;)

   Poista
 2. Tosi kauniit ja upea lakka tuo F.U.N! :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: