keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

281. #ablecs15: Pastels

Ronja: Kevät, aurinko, sulat tiet, pastellisävyt.. Joka kevät sitä huomaa hakeutuvansa lakkalaatikolla tietylle osastolle, jossa majailevat ihanat, hempeän keväiset pastellisävyt! Kaikki ne söpöt possupinkit ja vaaleat mintunvihreät tuntuu vaan kutsuvan mua lähemmäs ja lähemmäs, kunnes on pakko myöntää että nyt on taas kevät ja lupa herkutella raikkailla sävyillä. Ja sitten huomaan miettiväni miksi en saisi lakata täsmälleen samoilla lakoilla talvellakin. Se on varmaan niitä kirjoittamattomia sääntöjä ;) Sen jälkeen huomaan, ettei multa oikeasti löydykään enempää kuin kaksi pastellilakkaa, tajuan niiden sopivan täydellisesti Sissiltä kopioituun maniin ja päädyn jatkamaan Sissin aloittamaa 'kopioi jos et itse keksi'-linjaa.


Lakkasin vasemman käden nimettömän Essien Mint Candy Applella, joka on vähän likainen mintunvihreä creme. Muistin sen olevan paljon vaaleampaa, mutta joko mun muistikuvat on ihan vääriä tai sitten lakka on tummunut pullossa. Veikkaan jälkimmäistä vaihtoehtoa tai ainakin haluaisin uskoa siihen. Loput kynnet lakkasin Romper Roomilla, sillä aluksi mainitulla söpöllä possupinkillä. Aivan täydellisen värinen ja molemmat lakat käyttäytyy erittäin nätisti joka on plussaa entisestään. Romper Room kuultaa tietyssä valossa vähän läpi vielä toisen kerroksenkin jälkeen, mutta jostain syystä mä annan sen anteeksi aina kun puhutaan vaaleista lakoista, jotenkin pieni läpinäkyvyys tuntuu jopa kuuluvan pastelliväreihin ja tekee niistä juuri sellaiset oikeat pastellilakat :)


Oikeaan käteen lakkasin värit toisin päin eli Romperia aksenttikynteen ja muihin Candy Applea, ihan samalla tavalla kuin Sissikin teki. Jos jotain aikoo kopioida niin sitten kopioidaan kunnolla! Nimettömiin leimasin Essencen valkoisella leimauslakalla kuviot jälleen MoYoun Pro Collection XL-20 laatasta ja asettelin kaikkiin kynsiin niitit. Tykkään lakkauksesta kuin hullu puurosta huolimatta siitä että onnistuin Sechen kutistamia kynsinauhanvieruksia puhdistaessani tökkimään lakat melkein puoleen kynteen :D Onko eriparikynnet hot or not?Käytetyt:
- Essie Romper Room
- Essie Mint Candy Apple
- Essence Stamp me! White
- MoYou London Pro Collection XL-20
- niittejä

8 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: