keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

275. Keväistä holoa ja kukkia

Iida: Nyt oli aika saada mun toinen China Glaze- löytö kynsille. Tässä postauksessa kerroinkin meidän kohdalle osuneesta tuurista, kun löydettiin paikallisesta kauneushoitolasta CG:n lakkoja 5€ kappale!

Kyseessä on China Glazen Holographic- kokoelman vaaleanpunainen/vaaleanlila hololakka Astro-Hot. Tämäkin taitaa olla HTF- lakka (?) Levittyvyys oli kyllä tankkia, ensimmäinen kerros näytti ihan kamalalta! Kolmella kerroksella sain silmääni miellyttävän lopputuloksen ja päällyslakka tasoitti vähäisiä kupruja. Tämän holoefekti on lineaarinen, mutta ilman auringonvaloa tai lamppua tämä näyttää vain runsas shimmeriseltä lakalta.. Onneksi koko päivän paistoi aurinko kun mulla nämä oli kynsillä, voi mahdoton sitä holotusta! 


Koristelut ei ole ihan sitä mitä hain, sillä mun piti tehdä täydellisiä the Yellow Nails - kukkia ja kuten näkyy ne eivät oikein onnistuneet.. Kukissa käytin dotting toolia, OPIn Kiss Me I'm Braziliania ja Zoyan Kirtridgeä. Ihan kivat kynnet silti, holoefekti pelasti nää totaallisesti!


Käyteyt:
- China Glaze Astro-hot
- OPI Kiss Me I'm Brazilian
- Zoya Kirtridge

Mitä te tykkäätte hololakoista? :)

7 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: