maanantai 9. maaliskuuta 2015

274. #ablecs15: Textured

Ronja: Mä tykkään tosi paljon tekstuurilakoista ja siksi textured aiheena oli tosi helppo ja kiva, kunnes mä tein siitä vähän vaikeamman ja ei niin mieluisan kokeilemalla teippailua. Iida ehti kyllä varoittaa siitä että tässä lajissa on vaarana hermostua ja heittää lakat seinään, mutta otin riskit rohkeasti vastaan ja olin hyvin tietoinen niistä, joten tapaturman sattuessa ainoa henkilö jota vahingoista voisi syyttää olin minä ;) Päätin teipata negative space raidat kahteen kynteen per käsi ja loppuihin laitoin kaksi kerrosta Opin What Wizardry is This? hiekkalakkaa, joka on väriltään ruskean ja oliivinvihreän sekoitus. Raitojen alle laitoin kerroksen Lumenen CC Nail Concealeria peittämään vähän keltaisuutta.

 Ilman päällyslakkaa

Ilman päällyslakkaa Wizardryn pinta jää kevyesti karheaksi, mutta se ei kuivuttuaankaan ole sitä hiekkalakkatyyppiä joka jää kiinni vaatteisiin ja hiuksiin. Väri on aivan ihana, mutta kuvissa tietysti näkyy vain yhdenlaisessa valossa näkyvä hiukan oliivinvihreämpi sävy. Normi valaistuksessa väri on ruskeampi ja näkyvissä on myös ihan vähän punaisena ja kuparisena hohtavaa shimmeriä. Epätavallisesta väristä huolimatta tai juuri sen takia tykkään tästä lakasta ihan possuna ja ihmettelenkin miksi en ole käyttänyt sitä enemmän :)

Päällyslakan kanssa

Päällyslakka tuo vielä paremmin esiin pullossakin näkyvää kimallusta ja tasoittaa aika hyvin karhean pinnan. Aivan sileää pintaa ei yhdellä kerroksella saa, mutta mun tarpeisiin ihan riittävän. Jälkikäteen ärsyttää, että valitsin pinkin teipin koska unohdin että se voi päästää väriä liukenemaan märän lakan alla. Ei nuo värjäymät näkyneet pahasti kauempaa ja oikeaan käteen ei jäänyt niitä oikeastaan ollenkaan, mutta kriittisenä mä näen ne vaikka kilometrin päästä, tietysti! Wizardryn väri ja muuten onnistunut lakkaus peittää nuo pienet virheet kuitenkin onnistuneesti, joten lopputulos on kiva :)

Käytetyt:
- Opi What Wizardry is This?
- Lumene CC Nail Concealer
- teippejä

Tekstuurilakat jakavat mielipiteitä laidasta laitaan, joten kertokaahan mitä mieltä te olette karheasta pinnasta?

6 kommenttia:

 1. Mä rakastan tekstuureja! Ei mitään Dance Legendin sileitä tekstuureja, vaan kunnollisia kuten vaikka OPI:n Get Your Number :D Aksenttikynsiin tekstuurit pääsevät usein, ja kaikkiin kynsiin aina koeviikoilla kun ei oo aikaa laittaa mitään muuta. Kiireisen ihmisen pelastus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekstuurit on parhautta ja todellakin kiireisen ihmisen pelastus! Ja Get Your Number on niin nätti <3

   Poista
 2. Tosi ihanat lakkaukset! Hyvin oot onnistunu teippailuissa :) Tekstuurit on aina ainakin omasta mielestä kyllä tosi kivoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tekstuurit on tosi kivoja, mutta ainoa miinus on poistaminen joka aiheuttaa yleensä tuskaa :D

   Poista
 3. Mä rakastan tekstuureja myös! Mut upee lakkaus :)!

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: