lauantai 7. maaliskuuta 2015

273. #nailfart: Ikat

Iida: Ajattelin alkaa pitämään tänne blogin puolelle sarjaa epäonnistuneille kynsille, ihan vaan sillä että kynsienlakkaus ei ole aina ruusuilla tanssimista tai ainakaan kaikki ei mene niinkuin Strömsössä. Jos teiltä löytyy omaan silmään epäonnistuneita lakkauksia, voitte käyttää postauksen yhteydessä tagia #nailfart (vapaalla suomennoksella kynsipieru). Ja hei, ottakaa epäonnistuminen huumorin kautta!

Ikat- kynsiä on pompahdellut silloin tällöin blogeista ja päätin itsekkin kokeilla. Zigin ihanista kynsistä inspiroituneena halusin lakata eri käsien kynnet eri väreillä. Oikeaan käteen valitsin pohjalle OPIn Brazil- kokoelman pirteän keltaisen I Just Can't Cope-acabanan. Kaksi kierrosta peitti kynnet muutamaa epätasaisuutta lukuunottamatta. Sitten aloin hahmottelemaan ikat- kuvioita Ginan Whitellä, OPIn Sorry I'm Fizzy Todaylla ja Ginan Blackilla. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa... Päällyslakka leväytti hieman kosteaa mustaa lakkaa ja husin siveltimellä sinne tänne.


Tässä vaiheessa en vielä totaalisesti lannistunut vaan jatkoin leuka pystyssä! Vasempaan käteen lakkasin kolme kerrosta Fizzyä, jonka väriä rakastan älyttömän paljon. Kuvioissa Ginan White, OPI I Just Can't Cope-acabana ja Ginan Black. Vasempaan käteen olen ihan tyytyväinen paitsi tuo keskisormi.. Murrr miksi laitoin nuo kuviot niin lähelle toisiaan? Ja mun sivellinkään ei ollut parhaimmasta päästä joten kuviot ovat todella paksuja.


Käytetyt: 

- OPI I Just Can't Cope-acabana
- OPI Sorry I'm Fizzy Today
- GinaTricot White
- GinaTricot Black

Että tällaista kynsipierua tälläkertaa.  Entäs te, julkaisetteko penkin alle menneet kynnet? :)

4 kommenttia:

 1. Olipas tutun näköiset kynnet ;) juuri itse tein uusintana samalle keltaiselle pohjalle myös ikat kuvia. Julkaisin jokunen aika sitten kunnon epäonnistuiden kynsien sarjan blogissa, eli kyllä tulee niitäkin julkaistua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne sun ikatit oli sentään hienot! Taisinkin lukea sen epäonnistuneiden kynsien postauksen :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Haha, ihana kuulla että oon saanut jonkun hyvälle tuulelle mun toilailulla :D <

   Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: