lauantai 21. maaliskuuta 2015

279. #ablecs15: Nothing but purple & I thought I'd never

Ronja: Mä lakkasin alkuviikosta kynnet China Glazen Infra Redillä, joka on siis HTF-lakka ja niiden kynsien piti tulla Nothing but purple aiheeseen. Tietysti en ehtinyt kuvata niitä ennen kuin kärkikulumaa oli liikaa, joten jouduin yhdistämään kaksi haasteen aiheista samaan ehtiäkseni ne molemmat toteuttamaan, eikä mun tapauksessa yhdistäminen ollut todellakaan hyvä idea. Erikseen 'pelkkää violettia' ja 'ajattelin etten koskaan' aiheina olisivat varmasti toimineet vallan mainiosti, mutta kiireessä kun yritin ne molemmat yhdistää, oli jälkikin sen mukaista.. :D


Lakkasin pohjalle kaikkiin muihin kynsiin paitsi nimettömään Lumenen Gel Effect lakkaa nimeltä Starry Nights, jonka pitäisi olla satiinilakka, mutta en kyllä huomannut sen kuivuttua minkäänlaista eroa normi lakkoihin. Se meinasi myös tarttua jonkin verran kynsinauhoihin tai oikeammin juuttua niiden alle. Nimettömään töpötin CC Nail Concealerin päälle Rimmelin Glitter Bomb -kokoelmaan kuuluvaa Bedazzlea, jossa on suurempia sinisiä ja vähän pinkkiin taittavia punaisia heksoja, sekä pieniä violetteja glittereitä. Leimasin MoYou Londonin Pro Collection XL-20 laatasta tuollaiset abstraktit kierrekukkaneliökuviot Kikon 460 Denimillä, joka on pinkki satiinilakka. Arvasin että Kiko muuttuu leimatessa tumman violetin päälle paljon vaaleammaksi ja niin kävikin, näyttää ihan siltä kuin olisin leimannut violetilla. Tavallaan näissä ei ole mitään vikaa, mutta mulle tulee mieleen vain 80-luvun lateksihousut glittersaumoilla ja ehkä se aiheutti negatiiviset tuntemuksen koko lakkausta kohtaan ;) Saa toki korjata, mä en edes tiedä voiko lateksista valmistaa housuja saatika sitä onko sellaisia mahdollisesti käytetty 80-luvulla!

Ja jälleen unohdin ottaa kuvat käytetyistä lakoista, ups.. Juuri nyt ajattelen etten koskaan enää lakkaa kynsiäni uudestaan tällä tavalla, tosin tuo glitteraksentti voisi toimia joissain muissa kynsissä hyvin. Onneksi ensi viikolla on helpompia aiheita tulossa #ablecs15 -haasteessa, joten palaillaan silloin toivottavasti paremmissa, pastellinsävyisissä merkeissä! :)

Käytetyt:

- Lumene Starry Nights/Tähtiyöt
- Lumene CC Nail Concealer
- Kiko Denim 460
- Rimmel Bedazzle

4 kommenttia:

 1. Nää on aika hienot! Tuo leima on vinkeä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Katarooma, vaikka nämä ei mua miellyttäneetkään niin silti on kiva kuulla että joku muu tykkää :D Tuo MoYoun laatta on kyllä kiva, siinä on pari muutakin vähän saman tyyppistä kuviota!

   Poista
 2. Siis mun mielestä nää on tosi hienot! Tykkään tykkään <3

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: