torstai 10. syyskuuta 2015

354. September Nail Art Challenge: Cat Nails

Iida: Haasteen parissa jatketaan! Tälläkertaa oli aiheena kisut ja sain hauskan idean näihin kynsiin. Halusin nimittäin tehdä kunnon Barbiekissat joihin tulisi pinkkiä, valkoista, strasseja ja kimallusta. Aika hyvin sainkin kynsille kaikki elementit.




Peukalossa, etusormessa ja pikkurillissä on tutut kaksi kerrosta Ginan Whiteä. Keskisormeen ja nimettömään lakkasin ensin yhden kerroksen OPIn Kiss me I'm brazilianin jämiä ja kärkeen päälle tein liukuvärjäyksen äskenmainitulla OPI:lla sekä Kikon 504:lla. Siinä mentiin kyllä metsään, eihän liuku näkynyt mihinkään. Noh, vahinkoja sattuu. Korjasin asian laittamalla päälle reilun kerroksen China Glazen Travel In Colour- topperia. Pienen duochrome-efektin omaava lakka violetin, vihreän ja jopa hitusen kultaisen sävyissä, nam!  Aksenttykynsiin maalasin kisujen naamat essencen mustalla leimauslakalla. En ollut maalannut pitkään aikaan ja jälkikin oli sen mukaista.. Käykää sen sijaan ihastelemassa Nenan upeita käsinmaalauksia (klik ,klikklik)


Peukkuun laitoin koristeeksi ihanan strassiläjän, en muistanutkaan miten kivalta se näyttää ! Otin strassit tottakai käytön jälkeen talteen, eihän niitä nyt roskiin heitetä, kallista tavaraa.. ;)


Käytetyt:
- Kiko 504
- essence stamp me! black
- China Glaze Travel In Colour
- GinaTricot White
- OPI Kiss me I'm brazilian

Koeviikko alkaa painaa päälle ja Greyn Anatomian toinen tuotantokausi on pahasti kesken, joten pahoittelen mahdollista blogin hiljaisuutta. Mutta mitäs tykkäätte kynsistä ? :)

14 kommenttia:

  1. Vitsi ku ihanat noi kisujen naamat. Hymy nous huulille! Kauniit kynnet taas!

    VastaaPoista
  2. Hihi, ihanat kynnet! Sai kyllä mutkin hymyilemään. :)

    VastaaPoista
  3. Vooi kuinka söpöt kynnet! :>

    VastaaPoista
  4. Vastaukset
    1. Ei kyllä onnistunut ihan suunnitelmien mukaan mutta ihan söpöt juu :)

      Poista
  5. Jestas kuin on ihanat ja söppänät <3

    VastaaPoista
  6. Siis miten voi olla niin suloiset! ♥_♥ Nuo naamathan on todella söpöt, ja tämä barbipinkki kokonaisuus on niiiin ihana idea! <3

    Ja ihan höpsö sä olet, en mäkään saa kynsilakoilla mitään kovin järkevää maalattua, enkä todella usko että kissan maalaamisesta varsinkaan kynsilakalla tulisi mitään! Nöyrät kiitokset kuitenkin minun mainitsemisesta, ihan alkoi kädet tärisemään kun sen huomasin :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun sun kommenteista tulee aina niin hyvälle mielelle <3

      Pakkohan sut oli mainita, oot todella taitava maalaamaan ! :)

      Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: