keskiviikko 23. syyskuuta 2015

359. September Nail Art Challenge: School Things

Iida: Okei, nyt uskallan todeta että laahaan todella pahasti perässä tän haasteen kanssa. En tule saamaan tätä loppuun tämän kuun aikana mutta ei haittaa vaikka jääkin kesken. Tänään on vuorossa School Things elikkäs koulutavarat. Googlailin erilaisia kynsiä hakusanalla back to school nail art, mutta hakutulokseksi sain vain omppukynsiä ja monia kynäkynsiä. Halusin olla "luovempi" kuin normaalit kouluaiheiset kynnet ja lopulta keksinkin jotain "todella luovaa" :D


Katselin lukiokirjojani ja mietin että josko niistä saisi jotain inspiraatiota. Sitten tajusin että China Glazen Road Trip - kokoelman keltainen lakka Sun's Up Top Down mätsää  aivan jokaisen tunteman MAOL-taulukon kanssa ! Sinappiin taittava lämpimän keltainen lakka sisältää paljon oranssia/kultaista shimmeriä ja litkusta koostumuksesta huolimatta peitti kolmella kerroksella. Lakan väri ei ehkä ole sitä ominta, mutta ei huonokaan. Ruska-aikaan tämä sopii kyllä loistavasti.MAOL- taulukkohan on kaikki kaavat sisältävä taulukkokirja jota käytetään fysiikassa, matematiikassa ja kemiassa. Tästä on tullut myös uusi versio, jonka kannet ovat mustat mutta tämä vanhempi oli halvempi Jameralta ostaessa.. Koitan aina löytää lukiokirjat käytettyinä, sillä uudet maksavat pienen omaisuuden ja millä rahalla sitten ostelisin kynsilakkoja? ;)

Käytetyt:
- China Glaze Sun's Up Top Down

Iskeekö teihin sinappiset lakat? :)

10 kommenttia:

 1. Kyllä mätsää! Joskin silloin joskus, kun minä ja MAOL -kirja olimme tuttuja niin se oli eri näköinen, enkä edes nolokseni muista minkävärinen kansiltaan..

  VastaaPoista
 2. Herkullinen keltainen toi! Aiheutti lievää kuolausta täällä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on kyllä mukavan sykysinen, sun täytyy varmaan laittaa hankintaan ;)

   Poista
 3. Upee keltainen lakka! Sopii kyllä MAOLiin, multa löytyy ihan samanlainen kirja tuolta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ihan mun värinen mutta kiva kyllä :) Haha, jes !

   Poista
 4. Mun Maol oli vihreä :D mutta kiva tuo keltainenkin sekä maolissa että lakassa :)

  VastaaPoista
 5. Loistava idea, mä olisin ollut ihan pulassa tämän aiheen kanssa :D Ja vitsit tämä lakka on nätti ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos Nena ! Se on kyllä sievä lakka :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: