sunnuntai 13. syyskuuta 2015

355. September Nail Art Challenge: Triangels

Iida: Tällä kertaa kynsillä nähdään kolmioita. On muuten todella pitkä aika siitä kun viimeksi olen tehnyt yksinkertaisen V-manikyyrin ja todella pitkä aika siitä kun viimeksi yhdistin hopean ja mintun kynsille.


Kuvissa kynnet näyttää taas superällöttäville mutta livenä olivat ihanan kimaltavat! Pohjalla on kaksi kerrosta essencen Play with my mint- lakkaa joka on kyllä ihanan värinen mutta levittäminen on tuskaa. Sen takia kuvissakin kynnet näyttävät siltä että niissä on todella paksusti lakkaa, koska niissähän muuten oli. Ensimmäinen kerros levittyi ilman ongelmia mutta toinen.. Yh.


Kolmioissa käytin kahta lakkaa, Clare'sin holomikroglitteriä sekä OPIn nimihirviö Which is Witch?-glitterpommia. Rajoista tuli tosi siistit ja kynsinauhatkaan ei pahemmin kimaltanut.


Käytetyt:
- Claire's Magic Snow
- OPI Which is Witch?
- essence Play with my mint

Lakkahenget eivät edelleenkään ole olleet kovin suotuisalla tuulella mutta kyllä tämä tästä, ei pidä lannistua ! :) Mitä tykkäätte yksinkertaisista kolmioista ?

13 kommenttia:

 1. Yksinkertaiset kolmiot on just ihanat! Tällainen lakkaus olis just loistava esimerkiksi johonkin juhliin, missä ei halua liian näyttävää, mutta kuitenkin jotain kaunista ja vähän tavallisesta poikkeavaa. Hopea ja minttu sopii hyvin yhteen. :)

  VastaaPoista
 2. No mutta onhan nää kivat! Minttu ja hopeaglitter on loistava yhdistelmä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ehdotit mulle noita lakkoja, kiitos näistä kynsistä kuuluu kyllä sulle :D

   Poista
 3. Woah, kaikesta huolimatta todella kaunis lakkaus! Ihanan kimaltavat toden totta ♥

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: