keskiviikko 30. syyskuuta 2015

362. Frock 'n Roll

Ronja: Musta tuntuu, että jos leimadecalit on tällä hetkellä mun yksi lemppareista lakkaustyyleistä puhuttaessa, niin negative space etenkin tummilla väreillä toteutettuna saa kyllä jakaa ykköspaikan sen kanssa! Selailin vanhoja negative space -aiheisia postauksia ja huomasin yhden selkeän yhteneväisyyden: lähes kaikki näistä lakkauksista oli toteutettu syksyllä tai kevättalvella. Katsokaa vaikka. Nämä kynnet ovat tältä syksyltä, nämä taas maaliskuulta ja nämä vuoden 2014 lokakuulta. Taidan olla vuodenaikalakkaaja ja tiedän että mulla on kohtalotovereita, vaikka heistä moni väittääkin lakkaavansa värillä kuin värillä kesät talvet ;) Ja kyllä, mä väitän ihan samalla tavalla, mutta aina kun tulee syksy alkaa tehdä mieli tummempia sävyjä kynsille ja sitten sitä kuin huomaamattaan kaivaa kaikki ihanat neonpläjäykset kaapeista vasta seuraavana kesänä.


Tämän negative spacen päätähtenä toimii Frock 'n Roll Essien uudesta syyskokoelmasta, joka kantaa nimeä Leggy Legend. Kokoelmassa on montakin ihanaa sävyä, mutta tämä oli ehdottomasti eniten mun näköinen. Frock 'n Roll on munakoison, mustan ja ruskean sekoitus, joka on täynnä pullossa hopealta näyttävää Essielle tyypillistä shimmeriä. Kynsillä shimmer näyttää enemmänkin violetilta ja joissain tilanteissa lähes kupariselta. Lakka on yhden kerroksen ihme ja pelastaa varmasti monen kiireisen lakkaajan kuivumalla nopeahkosti. Koostumus on oikeastaan täydellinen, mutta tummien lakkojen kanssa täytyy aina muistaa välttää liian lähelle kynsinauhoja lakkaamista. Mulla sitä ongelmaa ei ollut, koska kynsinauhojen lähelle ei edes tullut lakkaa, joten negative space on myös hyvä tyyli lakata kynnet jos käytössä on tumma lakka jonka ei halua valuvan kynsinauhoille, mutta tavoitteena on silti tyylikäs lakkaus.

Lakkasin kynsille vain aluslakan ja lätkin siihen päälle kynsivinyyleitä, jotka koitin epätoivoisesti asetella suoraan ja samalle korkeudelle siinä surkeasti onnistuen :D Mä en oo koskaan ollut hyvä hahmottamaan milloin vinyylit on suorassa, mutta oon oppinut ettei rajoista kuitenkaan saa täydellisiä, joten sellaista ei kannata edes olettaa.. Lakkasin kynsille kerroksen Frock 'n Rollia, annoin kuivua vähän aikaa ja tein distressed -tyylillä vähän kangasta muistuttavan kuvion kaikille kynsille käyttäen Opin 50 Years of Styleä. Nimettömään laitoin vielä niittejä, mutta tämä lakkaus olisi toiminut ilmankin. Laitoin lopuksi kerroksen Seche Viteä, valmis!


Yllä oleva kuva ei edusta kuvien aatelistoa, mutta halusin laittaa sen tähän postaukseen, jotta voitte nähdä Frock 'n Rollin värin myös auringossa. Varjossa se näyttää mustemmalta ja auringossa selkeästi ruskeammalta. Auringossa myös shimmer korostuu paremmin, jonka takia mun kamerakin meni ihan sekaisin tarkennuksen kanssa.


Käytetyt:
- Essie Frock 'n Roll
- Opi 50 Years of Style
- niitit
- vinyylit

16 kommenttia:

 1. Tosiaan, mielettömän upea lakkaus! Ei tässä oikein muutakaan osaa sanoa. :) Paitsi että tiedän tuon, kun ei oikein hahmota, että onko vinyyli suorassa vai vinossa, keskellä vai sivussa jne. Se on yllättävän vaikeeta vielä kun yhdellä kädellä pitää asettaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Joo, se on kyllä vaikeeta varsinkin kun käytössä on tosiaan vaan yksi käsi!

   Poista
 2. On kyllä todella kauniit nämä :)

  VastaaPoista
 3. Siis mitäh! Uskomattoman hienot, upean kuvionkin oot saanut kuivalla sudilla aikaan! ♥

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: