perjantai 18. syyskuuta 2015

357. September Nail Art Challenge: Chevron

Iida: Elämäni ensimmäinen koeviikko alkaa olla pulkassa, lukuunottamatta tämänpäiväistä enkun koetta ja tiistaina vielä äidinkielen essee. Myös motivaatio kynsiä kohtaan on palannut, jei ! Johtuen ehkä muutamista uusista lakoista ja siitä että iskä osti mulle päivänvalolampun. Täytyykin tässä syksyn mittaan viritellä kunnollinen kuvauspaikka :)


Tänään olisi haasteessa vuorossa Chevron eli siksak. Sopivasti sattui olemaan vielä jäljellä MiNailsilta kesällä tilaamiani kynsivinyylejä. Arkissa oli ohuempia ja paksumpia vinyylejä ja ohuempia käytin viimeksi näissä kukkakynsissä.


Halusin yhdistää kynsille syksyisen marjavärin ja mustavalkoiset siksakit. Peukalossa, etusormessa ja pikkurillissä on kaksi kerrosta OPIn You're a Pisa Work -lakkaa. Upea, vahvasti pinkkiin taittava syyslakka, jota en edelleenkään saa kuviin oikean värisenä. Te tiedätte nämä ikuisuusongelmat, eikö niin ? :D
Nimettömässä ja keskisormessa on pohjalla kaksi kerrosta Ginan Whiteä. Päälle laitoin Mavalan pikakuivattajan, jotta kynsivinyylit eivät kiskoisi lakkakerroksia mukanaan. Musta lakka on Ginan Black. Nämä vinyylit eivät kyllä petä mua koskaan, siistit rajat joka kerta ! Päälle laitoin HK Girlin, joka vähän suttasi keskisormen kuviota mutta se oli korjattavissa kynsilakanpoistoaineella.


Tykkään näistä ihan älyttömästi ! Mustavalkoiset aksenitit sopii hyvin minkä tahansa lakan kanssa, pitää ehdottomasti kokeilla uudestaan 


Käytetyt:
OPI You're a Pisa Work
- GinaTricot Black
-GinaTricot White
- kynsivinyylit

Tykkäättekö te chevron- kuviosta ? Entäpä onko teillä alkanut kynsille löytää tiensä
 syksyiset värit ? :)

12 kommenttia:

 1. Oih miten ihanat, nuo aksentit tuo kivaa kontrastia :) ♥ Ja syksyiset värit on kyllä alkaneet löytää tietään omillekin kynsill yhä useammin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana ! Joku magicline siinä on että heti kun lehdet alkaa pudota puista niin tekee mieli kaivaa ruskeat ja oranssit esiin :)

   Poista
 2. Pinkkiä, mustaa ja valkoista = toimii satavarmasti, oikein onnistuneet kynnet:)

  VastaaPoista
 3. Nämä on tosi upeat! Voisin heti ottaa itselleni samanlaiset :)

  VastaaPoista
 4. Ei, en suostu syksykynsiin. Suostuin kyllä viimein myöntämään, että nyt on syksy, kun poni alko kasvattaa talvikarvaa :D Lakkaan vielä neonlakoilla välittämättä vuodenajoista.

  En ymmärrä miten osaat käyttää noita vinyylejä. Niin kivat kynnet <3 Tää tahtois osata kans tehä tuommoset :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neon sopii kyllä vuodenaikaan kuin vuodenaikaan ;) Harjoittelua ja hermoja vinyylit vaan vaatii, kyllä säkin onnistut vielä !

   Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: