torstai 3. syyskuuta 2015

352. September Nail Art Challenge : Simple

Iida: Koska omat lakkaus-ideat tuntuvat olevan vähän hukassa, ajattelin kynsihaasteen helpottavan asiaa. Instagramista löysinkin sopivan käyttäjältä @californnails. Hän on tehnyt useita eri haasteita eri kuukausille, mutta nyt hänen instagram- tililillään on ollut hiljaisempaa. Eilen kuitenkin kyseiselle sivulle ilmestyi tämän vuoden September Nail Art Challenge, mutta olin kerinnyt aloittaa jo vuoden 2014 haastetta ! Nyt mennään siis viimevuotisilla aiheilla ja totta puhuakseni tykkään näistä enemmän :)


En pysty postaamaan samoina päivinä kuin haasteessa, mutta aiheet tulevat silti oikeassa järjestyksessä. Ensimmäisenä on Simple. Valitsin kynsille iki-ihanan Minttukikon, sillä siihen lakkaan ei vaan voi kyllästyä. Kahdella helpolla kerroksella täydellinen peittävyys ja upea väri.


Koristelu täytyi pitää simppelinä, joten aloin leikkimään akkuveden kanssa. Dipattavaksi lakaksi valitsin Essien Jiggle hi, Jiggle lown, jota oon käyttänyt water spottedissa viimeksi tammikuussa (klik). Lakka levisi loistavasti veteen ja toimi Osiksen hiuslakan kanssa yhtä mahtavasti kuin viimeksi. Tykkäsin siis ! 


Peukalon kuviosta tuli kaikista hienoin, piti olla tarkkana missä kulmassa ja mihin kohti kynnen upottaa veteen. Jiggleä tiputtelin kippoon vaihtelevasti 2-3 pisaraa, kolmella jäljestä tuli vähän pigmenttisempää mikä näkyy tässä peukalossa.


Käytetyt:
- Kiko 389 Mint Milk
- Essie Jiggle hi, Jiggle low

Nyt alkaa lakkailun suunnalla on parempi fiilis, kyllä tää tästä ! Kameran asetuksien kanssa pitää vaan kikkailla että kuvista tulee hyviä mutta sitähän valokuvaus on :) 
Ja hei hyvää syyskuuta teille  


8 kommenttia:

 1. Nätit kynnet! :) Mä katselin tällaista saman tyyppistä haastetta, vaikutti kivalta ja sopivan harvakseltaan tehtävältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mee ! Tämä on kyllä mukava kun ei tarvitse jokapäivä tehdä uusia kynsiä :)

   Poista
 2. Oih miten nätit! ♥ Tää haastekin vaikuttaa tosi kivalta, enpä ollut aiemmin tällaisesta kuullut :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: