maanantai 22. kesäkuuta 2015

319. Mani swap

Iida: "Mani swap kesässä pitää kynsimasennuksen loitolla" - Iida 2015

Viime viikolla Anni ehdotti että tekisimme mani swapin. Innostuin ideasta sillä viime kesänä tuli tehtyä jo yksi ja se oli hauskaa puuhaa. Mani swap tarkoittaa ikäänkuin "manivaihdosta" eli katsoin Annin blogista lakkauksen jonka halusin toteuttaa omille kynsilleni ja Anni katsoi mun lakkaamista kynsistä itselleen mieleiset. Lakkauksista on tarkoitus tehdä mahdollisimman identtiset, mutta samoilla lakoilla ei ole pakko tehdä :)


Itse halusin kopioida kynsille Annin jotain vanhempaa tuotantoa. Kynnet löytyvät täältä ja ne ovatkin vuodelta 2012. Söpöt värit ja pilkut vaan iski mun sydämeen. Tosin näissä en ole käyttänyt yhtäkään samaa lakkaa kuin Anni omissaan joten yllätyin siitä miten lähelle pääsin alkuperäisiä kynsiä ! Pohjalla mulla on 3 kerrosta Color Clubin Meet me at the Rink- vauvavaaleansinistä. Jouduin poistamaan lakan _kaksi_ kertaa kynsiltä ensimmäisen kerran failatessa ja toisen kerran kuplittumisen takia. Kolmannella kerralla kuitenkin nappasi. Pilkut on tehty kahdella erikokoisella dotting toolilla ja OPIn lakalla My Dogsled is a Hybrid sekä Essien Madison ave-huella.


Olin ihan superiloinen siitä miten hyvin nämä kynnet onnistui! Värivalinnat meni aivan nappiin ja ne mätsäsi originalien kynsien kanssa hyvin. Muutenkin nämä olivat söpöt: pilkut on selvästi vallanneet mut! Koko homma oli muutenkin oikein hauskaa, eritoten kun kaverina oli Anni ♥ Hänen tekemään mani swap- postaukseen pääset tästä :)

Käyteyt:
- Color Club Meet me at the Rink
- OPI My Dogsled is a Hybrid
- Essie Madison ave-hue

Mitäs tykkäätte ? :)

4 kommenttia:

 1. Hyvin onnistuivat sun kynnet <3 Lakkavalinnatkin osu nappiin; onhan Hybrid melkeen dupe Mermaid's Tearsille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitos <3 Nokun rupesin muistelemaan että olisin joskus nähnyt/kuullut niiden olevan toisiaan todella lähellä :D

   Poista
 2. Oi, ihanat! Oot kyllä hyvin onnistunut näissä, tosi samankaltaiset alkuperäisten kanssa vaikka ootkin eri lakkoja käyttänyt! :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: