maanantai 8. kesäkuuta 2015

312. My Gecko Does Tricks aka Gekkolakka

Ronja: Sain peruskoulun päättämisen kunniaksi My Gecko Does Tricks lakan Opin Hawaii kokoelmasta ja halusin päästä koittamaan sitä kynsille heti ablecs15 -haasteen loputtua. Jo nimen takia mun oli pakko yhdistää kynsille liskoja ja niille piti saada taustaksi sademetsää! En olisi ihan heti ajatellut viihtyväni vihreässä lakassa kovinkaan pitkään, mutta näistä kynsistä tuli niin kivat että vähän väliä tuli vilkuiltua niitä :)

Varjossa
 Auringossa

Varjossa Gekkolakka on todella shimmeriseltä näyttävä sammalenvihreä creme, mutta auringossa paljastuu kimalteleva puoli, joka tuo myös monen vihaamat siveltimen jäljet esiin paremmin.  Mua jäljet ei haitanneet, koska ne eivät olleet yhtään niin voimakkaat kuin aivan rehellisissä frosteissa. Auringossa lakan koostumus näyttää vähän frostilta, mutta mihinkään yksittäiseen koostumukseen en osaa tätä luokitella. Ajattelin jo kokeilematta ettei tämä tule peittämään koskaan, sillä koostumus vaikutti ohuelta, mutta jo toinen kerros olisi voinut peittää lyhyet kynnet. Omille kynsilleni sudin kolme ohutta kerrosta ja jokainen niistä vahvisti väriä entisestään. Kynsiä kääntelemällä saa esiin myös ruskeita ja kuparisia sävyjä joiden kaappaaminen kuviin oli vaikeaa. Duochrome-efekti teki lakasta vielä hienomman ja sai sen näyttämään muultakin kuin perus vihreältä. Tykkään!

Nimettömiin leimasin alle ensin H&M:n Hunt Me Downilla ja sen päälle saman lehtikuvion Ruby Wingin Rodeolla laatasta BP-19. Lehtien päälle leimasin Essien Forever Yummylla liskoja CesarShopin laatasta C1. Vasempaan nimettömään leimasin liskon vahingossa niin reunaan että sen pää jäi puoliksi ulos kynneltä ja mun piti täyttää tyhjältä näyttävää tilaa liskojen hännillä, mutta oikeaan nimettömään mahtuikin sitten vain yksi kokonainen ja yksi puolikas lisko. Vasemman nimettömän liskot yritti ilmiselvästi karata kuvasta.. :DKäytetyt:
- Opi My Gecko Does Tricks
- Ruby Wing Rodeo
- H&M Nail Polish Hunt Me Down
- Essie Forever Yummy
- BP-19 (lehdet)
- CesarsShop C1 (liskot)
- niittejä

4 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: