perjantai 26. kesäkuuta 2015

321. MiVinyls

Iida: Selailin pariviikkoa sitten yhtenä iltana Mi Nails- nettikaupaa ja silmini osui kynsivinyylit. Suostuttelin äitin tilaamaan mulle pari arkkia testiin ja samaan syssyyn otin vielä muutamat decalit. Laitoin tilauksen sunnuntai-iltana menemään ja tuotteet olivat mulla tiistaina. Mulle oli vielä laitettu yksi ylimääräinen arkki vinyylejä, mahtavaa palvelua sanon minä !

Samalla viikolla FUN Lacquer kohautti kynsimaailmaa Limited Edition- kokoelmalla. Selailin koko viikonlopun instaa ja FUNin nettisivuja ja kuolasin lakkoja. Koska mulla ja äidillä on diili että saan tilata kerran kuussa kynsijuttuja, en voinut enää pyytää häntä tilaamaan mulle yhtä noista kokoelman ihanuuksista.. Ronja sitten pelasti ja tilasi mulle synttärilahjaksi ihanan Stormin, uijuiiii! Tosin joudun odottamaan vielä melkein kuukauden että lakka tulee mun luo, saan sen vasta mun synttäripäivänä :P Mutta palatakseni asiaan, sain FUN Lacquer- kiksit heidän instagramsivuistaan ja halusin kynsilleni Galaxy Hoon.


Kun ostin tän lakan olin oikeasti tosi pettynyt. En tykännyt väristä, en koostumuksesta ja harmittelin kun en ostanut Galaxya holottomana versiona. Lakatessani tällä nyt, kaikki negatiiviset ajatukset kaikkosivat. Lakkaa joutuu toki laittamaan kolme kerrosta ja siellä täällä saattaa olla vielä paljaampia kohta mutta hei, se on glitteri ei siltä voikkaan odottaa täydellistä levittyvyyttä. Yhtäkkiä vain rakastuin tähän lakkaan 
Peukussa, keskisormessa ja nimettömässä käytin MiVinyls Line 1mm &  2mm-  kynsivinyylejä. Laitoin pohjalle mustaa lakkaa, kerroksen HK Girliä ja sitten vinyylit. Ne oli helppo kiinnittää ja liimapinta oli juuri sopiva, ei repinyt alla olevaa lakkaa. Vinyylit pysyivät paikallaan ja niiden päälle oli helppo lakata. En voi kun suositella näitä :)




Aurinkokin muistutti meitä läsnäolollaan ja vein lakan vähän ulkoilemaan. JUUKELISPUUKELIS mikä räjähdys. Holo hyppäsi silmille, hyvä etten joutunut hakemaan aurinkolaseja. Kuvissahan se ei tietenkään välity mutta jokainen joka omistaa FUNin glittereitä ja on niitä ulkosalla tuijotellut tietää mitä tarkoitan.


Käyteyt:
- FUN Lacquer Galaxy (H)
- GinaTricot Black
- kynsivinyylit

Oletteko te kokeilleet kynsivinyylejä ? :)

4 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: