keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

320. F.U.N Lacquer - Distinct

Ronja: F.U.N Lacquer julkaisi uuden Limited Edition kokoelman, jonka lakkoja oli myynnissä rajoitettu erä. Mun oli pakko koittaa löytää jostain swatcheja ennen myynnin alkua jotta tietäisin kannattaako mun edes yrittää saada yhtäkään näistä lakoista itselleni ja lopulta pitkän pohdinnan jälkeen päädyin harmaan violettiin Distinctiin. Enkä hetkeäkään kadu päätöstäni! Lakka on upea ja ainutlaatuinen eikä todellakaan tavanomainen.


Ensimmäistä kertaa ikinä mun pitäisi koittaa esitellä lakka, jonka jokaista eri väristä hippusta on melkein mahdotonta kertoa erikseen ja jonka väri ei ole selkeästi punainen tai vihreä, saatika koostumus vain creme tai frost. Distinct sisältää ainakin turkooseja, vihreitä, punaisia, pinkkejä ja violetteja pyöreitä sekä epämääräisen muotoisia glittereitä, läpinäkyviä flakie-hippuja, holohippuja ja violettia shimmeriä. Pohja on multichrome, mutta selvimmin näkyvät violetin ja harmaan eri sävyt. Lisäksi pulloa tai kynsiään kääntelemällä voi nähdä sinistä, vihreää ja hämärässä jopa ruskeaa. Distinct ei tarvitse alleen värilakkaa vaan se peittää itsestään kahdella helpolla kerroksella, jotka kuivuvat todella nopeasti. En ollut ehtinyt lakata läheskään kaikkia loppuja kynsiä kun ensimmäinen oli jo kuiva! Lakka kuivuu semimataksi, mutta kerros päällyslakkaa saa Distinctin loistamaan ja tasoittaa mahdolliset törröttävät glitterit. Neljä ensimmäistä kuvaa on otettu ulkona ja viimeinen sisällä, jotta värierot näkyisi selvemmin.

Mä keksin yleensä aina jokaisesta lakasta edes jotain sanottavaa, mutta tällä kertaa en saa sanotuksi muuta kuin että tämä lakka on aivan upea, omistamisen ja hintansa arvoinen, uniikki, kaunis, mahtava, yllättävä ja uskomaton :) Jos jostain onnistut vielä löytämään niin suosittelen ostamaan, sillä Limited Edition kokoelman lakkoja on tehty vain rajoitettu erä. Nämä maksoivat CesarsShopista ostettaessa 20,50 ja ainakin Distinctiä näytti olevan vielä jokunen jäljellä jos kiinnostuit.
Olen ostanut lakan itse, postaus ei sisällä mainoslinkkejä.

6 kommenttia:

 1. Tämä on niin ihana ja kaiken sen arvoinen :) onneksi omistan tämän <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on todellakin kaiken sen arvoinen! Sun swatchien perusteella taisinkin tämän ostaa :)

   Poista
 2. On kyl upee lakka! Jostain syystä silti ei sytytä ihan niin paljon, että tekisi mieli ostaa itselle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Distinct on upea mutta se jakaa varmasti myös mielipiteitä puolesta ja vastaan! Mä tykkään tällaisista multichromeglitterholohituloista :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: