lauantai 20. kesäkuuta 2015

318. Juhannuskynnet vuosimallia 2015

Iida:  Hyvää juhannusta juuri sinulle ! Oltiin perjantaina tuttavaperheen häissä, jotka olivat heidän rantamökillään rennolla juhannusmeiningillä. Oli paljon hyvää ruokaa, ihania kakkuja ja upea hääpari. Halusin omiin kynsiini räikeää väriä ja glitteriä mutta samalla halusin kynsien mätsäävän asuuni.


Lakkasin kaikkiin muihin kynsiin paitsi keskisormeen ja nimettömään kerroksen Ginan Whiteä, jonka päälle kaksi kerrosta Zoyan Kirtridge- pinkkiä. Lakka totteli paljon paremmin valkoisen päälle lakattaessa joten näin pitää tehdä jatkossakin. Nimettömään yksi kerros hopeaa glitteriä pohjalle ja sen päälle tuputtelin meikkisienellä OPIn Which is Witch?ä. Ah mikä kimallus ! ♥ Ainoa mikä jäi häiritsemään, oli HK Girl - päällyslakan aikaansaama kutistusefekti kynsissä joissa oli Zoyaa. Ajattelin että ne kaksi lakkaa reagoivat jotenkin toistensa kanssa tai sitten vain levitin sen huonosti.


Keskisormesta tein sitten paitaan mätsäävän aksenttikynnen. Mulla oli päällä vaaleankeltainen sifonkipaita jossa oli paljon erivärisiä kukkia, joten keskisormeen pastellista keltaista ja sivellin heilumaan. Kukkien maalaamiseen käytin kahdeksaa eriväristä lakkaa joita en edes jaksa luetella :D Maalaukset onnistuivat omasta mielestäni hyvin ja sopivat paitaan. Otin kynsistä ja paidasta kuvan yhdessä mutta värit heittivät häränpyllyä ja kuva oli todella epätarkka..


Käyteyt:
- Zoya Kirtridge
- OPI Which is Witch?
- GinaTricot White
- Claire's Magic Snow
- essence Love is in the air
- 8 lakkaa maalauksissa

Mitenkäs teidän juhannusaatto sujui? :)

4 kommenttia:

  1. Kaunis kokonaisuus <3 Sä taidat jo tietää, miten mun juhannus sujui.. :'D

    VastaaPoista
  2. Ooh kuinka ihana lakkaus! Kauniin kesäinen :) Oma juhannus sujui ihan ystävien kesken kaupungissa, vaikka jälkikäteen harmittaakin että mökkifiilis jäi uupumaan. Noh, ehkä ensi vuonna :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: