perjantai 12. kesäkuuta 2015

314. Toisenlaiset ampparijädet

Ronja: Iida teki vähän aikaa sitten ampparijädekynnet, joiden jälkeen mun teki mieli myös kokeilla pitkästä aikaa vesimarmorointia. Muistin vaan Iidan marmoroineen kirkkailla väreillä, mutta en tarkalleen millä sävyillä, joten päädyin vahingossa lähes samanlaiseen toteutukseen ja väreihin! Mulla oli kynsillä vaan pinkin ja keltaisen lisäksi oranssia, mutta muuten lakkausten välillä voi nähdä yhtäläisyyksiä :) Lopputulos oli todellakin kesäinen ja ihanan räikeä! Mulla on joku tarve saada käyttää kirkkaita värejä talven jälkeen, sillä olen tehnyt jo parit kynnet putkeen kesäisillä sävyillä ja sama linja jatkuu seuraavissakin kynsissä. Samalla myös tarve koristella kynnet muutenkin kuin yksinkertaisesti on nostamassa päätään ja olen suunnitellut vaikka mitä kivoja kuvioita ja lakkauksia, saa nähdä kuinka monta suunnitelmista onnistun toteuttamaan ;)


Peukalossa, etu- ja keskisormessa on todella helpot 2 kerrosta IsaDoran Cheriseä ja uskokaa kun sanon sen olevan todella hyvin käyttäytyvä: ei valu kynsinauhoille, levittyy juuri sinne minne sen haluat levittyvän, peittää yhdellä kerroksella varsinkin lyhyemmät kynnet mutta pidemmillekin yksi paksuhko kerros voi riittää ja kuivuu nopeasti! Oli todellakin ilo lakata Cherisellä pitkästä aikaa ja vaikka koostumus olikin ehkä ihan vähän paksuuntunut viime kerrasta, se ei haitannut vaan tuntui helpottavan hommaa entisestään. Eka kerros peitti kynnet helposti, mutta sudin toisen lakkaamisen ilosta ja tasoittamaan mahdolliset pienet virheet, joita en kyllä edes huomannut :D Lopuksi lisäsin pinkkeihin kynsiin pallerot Man-Go:lla dottaria apuna käyttäen yhdistämään lakkausta.

Nimettömässä ja pikkurillissä on alla kerros Ginan Whiteä ja päällä vesimarmorointia Kikon Ink Pinkillä, Canary Yellow:lla ja Opin Where Did Suzi's Man-Go?:lla. Käytin tavallista kraanavettä, mutta veikkaan marmoroinnin sujuvan paremmin akkuvedellä. Kraanaveden kanssa kuvio tahtoi kuivua jo veden pintaan ja sen piirtäminen oli vaikeaa. Sain jokaisen kynnen onnistumaan kuitenkin vähintään kohtalaisesti, joten en jaksanut alkaa uusimaan kuplittuneita tai muuten vähän epäonnistuneita marmoreita. HK Girl teki jostain syystä yhden pienen kuplan keskisormeen, mutta sekään ei enää haitannut sillä olihan muissakin kynsissä vähän kuplia ;)


Käytetyt:
- Kiko Denim 460 Ink Pink
- Kiko 355 Canary Yellow
- Opi Where Did Suzi's Man-Go?
- IsaDora Cherise
- Gina Tricot White
- dotting tool

6 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: