sunnuntai 24. toukokuuta 2015

306. #ablecs15: Holographic

Ronja: Aihe holographic tuli tosi hyvään aikaan, koska nyt ulkonakin alkaa näyttää jo päivä päivältä enemmän kesältä! Se tarkoittaa myös aurinkoisia kelejä ja holoista hullaantuvia lakka-addikteja, joten totta kai kaivoin mielelläni hololakat (ne vähäiset jotka omistan, asia pitäisi korjata mahdollisimman äkkiä..) esille :) Pitkästä aikaa kynsille pääsi China Glazen Infra Red samoin kuin Opin 4 in the Morning. Infra Redin oon ymmärtänyt olevan HTF-lakka, koska se on Hologlam kokoelmasta.


Auringossa lakan melko voimakas lineaarinen holoefekti pääsee kunnolla esille, mutta kuviin en saanut ikuistettua kuin pienen osan siitä. Koostumusta mun täytyy moittia, koska tällä lakkaaminen on todella vaikeaa: lakka on sopivan ohutta, mutta kuivuu kynnelle sekunnissa ja jo toinen siveltimen veto samasta kohdasta vie kaiken lakan mukanaan. Jos sutimista jatkaa tarpeeksi kauan, lakka muuttuu venyväksi ja vanuvaksi klöntiksi jonka jälkeen mitään ei ole tehtävissä lakkauksen pelastamiseksi. Toisen ja ehkä kolmannenkin kerroksen lakkaamisessa saa olla tarkkana, koska liika sutiminen yhdestä kohdasta ei vie mukanaan ainoastaan uutta kerrosta vaan myös edellisen jättäen kauheita kaljuja kohtia. Ilman liian nopeaa kuivumisaikaa koostumus olisi täydellisen ohut mutta samalla peittävä. Lakka kuivuu puolimataksi, mutta päällyslakkakerros tuo parhaiten esille sen kauneuden. Infra Red on varjossa selkeästi violetti, mutta auringossa väri on enemmänkin magenta, todella kaunis sävy joka sopii moneen ihonsävyyn.

Nimettömään teippasin kuvion ilman mitään suunnitelmia ja lopputulos muistuttaa mua jostain syystä esim. jääkiekkotuomarin paidasta :P Teippauksen alle laitoin kerroksen HK Girliä nopeuttamaan Infra Redin jo ennestään nopeaa kuivumista ja varmistamaan sen, ettei lakka lähde teippien mukana. Teippien päälle lakkasin kerroksen 4 in the Morningilla ja onnistuin kerrankin repimään teipit pois tarpeeksi nopeasti, jotta kuvion reunoista tuli siistit.Varjossa Infa Redin holoisuus häviää kokonaan, mutta lakka on kaunis näinkin :) Mietin pitkään miten koristelisin muut kynnet, mutta päätin jättää ne ihan yksinkertaisesti tyhjiksi, koska en halunnut peittää liiaksi China Glazen ihanaa holoisuutta! Pakko kysyä vieltä että omistaako joku CG:n holoja ja onko niiden koostumus yhtä kauhea kuin mun lakassa?


Käytetyt:
- China Glaze Infra Red
- Opi 4 in the Morning

10 kommenttia:

 1. Kauniita lakkoja ja ihana tuo teippikuvio :)

  VastaaPoista
 2. No nyt on kyllä onnistunut kokonaisuus! :3

  VastaaPoista
 3. Tosi hyvä lakkayhdistelmä tossa aksenttikynnessä! Ihanat lakkaukset muutenkin! :)

  VastaaPoista
 4. Mulla taitaa olla ehkä yksi kyseisen merkin holo ja olen sitäkin käyttänyt viimeksi joskus vuonna kivi ja keppi, joten en muista miten kyseinen yksilö käyttäytyi. Aivan upea lakkaus ja oikea ratkaisu jättää muut koristelut pois. Upeat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm joo tää ei ollut kyllä miellyttävimmästä päästä lakata vaikka väri onkin ihana ! :D Kiitos Sole <3

   Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: