keskiviikko 20. toukokuuta 2015

304. #ablecs15: Keeping It Simple

Ronja: CesarsShopissa käynnin jälkeen olin yli 40 euroa köyhempi ja itselleni ensimmäistä piCture pOlishia rikkaampi, sekä halusin todellakin lähteä Helsinkiin vaikka heti uudestaan! Nyt kynsille pääsi ihanainen piCture pOlishin Paris, josta on tehty kaksi versiota, mutta en tiedä kumman omistan.. :D Eroa alkuperäisellä ja reborn -versiolla on ainakin värissä ja neonpigmentin määrässä, mutta en pikaisten googlailuidenkaan jälkeen tiedä kumman version omistan, koska lakan väri vaihtuu todella paljon valosta riippuen. Välillä Paris on todella hento ja vaalea pinkki, välillä todella tumma melkein ruskean punainen ja joskus korallinen. Mä veikkaan, että mun pullo on reborn -versio, mutta varmaksi en osaa sanoa, ehkä joku muu tietää asiasta lisää? :)


En saanut ikuistettua kuviin kuin tuon todella tumman, oranssin korallisen sävyn joka tulee esiin auringossa, mutta tästä lakasta löytyy monta muutakin väriä. Sisällä Paris näyttää suurimmaksi osaksi tosi vaalealta pinkiltä ja hämärässä jopa ruskean punaiselta. Lakka sisältää paljon holoshimmeriä ja isompia flakieita, jotka näkyvät todella hyvin suorassa valossa. Holoefekti on välillä jopa lähellä lineaarista, vaikka lakka onkin scattered holo. Todella helppo levittää vaikka olikin vähän lirua ja peitti kolmella kerroksella melko pitkät kynteni. Yleensä kaksi kerrosta on mulle merkki hyvälaatuisesta lakasta ja en mielelläni kerrostaisi yhtä lakkaa kahta kerrosta enempää, mutta Parisin kanssa pystyin helposti aivan huomaamatta lakkaamaan kolme kerrosta ja olisin voinut lakata lisää ihan vaan lakkaamisen ilosta! Ei valunut kynsinauhoille ja kun onnistuin silti tietysti sotkemaan, oli siivoaminen helppoa. En halunnut peittää Parisin kauneutta liialla koristelulla ja jo #ablecs15 -haasteen rajoissa tein kynsistä yksinkertaiset lisäämällä vain I Snow You Love Me:stä pallerot jokaiseen kynteen. Paris on yksinkertaisesti rakkautta ensi silmäyksellä! Käytetyt:
- piCture pOlish Paris
- Opi I Snow You Love Me
- Glisten & Glow HK Girl Top Coat

8 kommenttia:

 1. Väittäisin, että sun on reborn-versio, etenkin, jos olet ihan nyt sen ostanut:) Tää on ainakin näissä kuvissa selvästi oranssimpi ja korallisempi kuin mun vanha versio. Tykkään tästä uudesta enemmän mutta olis kiva päästä livenä vertailemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä se on reborn-versio kun ostin sen ihan vähän aikaa sitten :) Mä haluisin myös vertailla uutta ja vanhaa versiota livenä, mut kellään ei ole sitä vanhaa tässä lähettyvillä.

   Poista
 2. Oih kuinka kaunis lakka <3 Ja hyvin sopii ISYLMit tämän kanssa :)

  Mutta mistä tilasit tuon? Yleensä ostopaikassa ilmoitetaan onko kyseessä reborn-versio :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä ostin Parisin CesasShopista ihan myymälästä, mutta siellä ei ollut kuin tämä yksi versio niin en voinut vertailla livenä uutta ja vanhaa versiota eikä missään lukenut kumpi tämä on, ostaessa jo epäilin kuitenkin saaneeni reborn-version :)

   Poista
 3. Tosi kaunis lakka, näyttää hyvältä muilla mutta mulle tuon sävyiset ei oikein sovellu :) silti niitä on kiva ihastella muilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun iholle taas tällaset korallinpinkit sopii aika hyvin, se on jännää että joku väri ei vaan käy toiselle! Kiitos kommentista :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: