sunnuntai 17. toukokuuta 2015

302. #ablecs15: Matte

Ronja: Helsingin reissu vaati veronsa enkä ehtinyt lakata uusia kynsiä koko viikolla, mutta nyt esittelen teille sen lakkauksen jonka tein matkaa varten. Kuvissa lakkaus on ollut kynsillä jo viikon, joten kasvuraja on ihan kauhea ja kärjetkin vähän kuluneet ja kuvia lakoista en tietenkään muistanut ottaa.. Hyi mua! Mattapäällyslakan laitoin vasta kuvien ottamista varten, sillä tiesin sen kuluvan helposti kärjistä ja halusin lakkauksen pysyvän hyvänä mahdollisimman kauan.


Kaikissa kynsissä on kaksi kerrosta Kikon Intuition Wine cremeä, joka kuuluu Daring Game kokoelmaan. Kaikissa kokoelman lakoissa on nopan näköinen valekorkki, jonka alta paljastuu helpommin käsiteltävä tavallinen pyöreä korkki. Lakka on tosi pigmenttinen ja lyhyille kynsille yksi huolella levitetty kerros saattaisi riittää helposti, pidemmille kaksi kerrosta oli sopiva määrä. Väri on jo nimestä päätellen tumman punaviinin sävyinen. Mattapäällyslakka teki väristä vähän tummemman kuin se oikeasti on, mutta ilman mattalakkaa lakan väri vaihtuu valosta riippuen todella tummasta melkein luumun sävystä kirkkaampaan violettiin ja siitä punaviiniin. Mattalakka vei osan tuosta värinvaihtelusta, mutta jätti jäljelle juurikin sen viinin ja luumun sekoituksen, josta tykkäsin paljon. Keskisormessa ja nimettömässä on teipatut negative space raidat, joiden keskelle lakkasin F.U.N Lacquerin omalla sudilla kerroksen 24 Karat Diamondia (H). Ennen päällyslakkaa raitojen sivuilla ei näkynyt tuollaisia jänniä hopeisia viivoja, mutta ehkä Seche Vite käpristi esiin teipeistä jääneet jämät. Ihastelin koko matkan ajan auringossa ihanasti kimaltavaa ja säihkyvää F.U.N:ia ja välillä kaverit kysyi enkö voisi jättää kynsiä vähäksi aikaa rauhaan :D


Käytetyt:
- Kiko Intuition Wine
- F.U.N Lacquer 24 Karat Diamond (H)
- Essie Matte About You
- koristeluteippi

Tällä kertaa tällainen pikapostaus, ensi kerralla mulla on esiteltävänä ihana Picture Polishin Paris! :) Ennen sitä postausta haluisinkin kysyä että omistaako joku reborn version tai alkuperäisen, kenties molemmat?

2 kommenttia:

  1. Onpa nätti lopputulos! Tosi hyvin on kyllä kestänyt kerta kuvissa ollut jo viikon kysillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Itekin yllätyin kuinka hyvin lakat kesti kynsillä :)

      Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: