torstai 28. toukokuuta 2015

308. Ysigaala

Ronja: Tämä taitaa olla ensimmäinen postaus koko #ablecs15-haasteen aikana, joka ei käsittele haastekynsiä! Tällä kertaa esittelyssä on vähän toisenlaiset lakkaukset, nimittäin ysigaalaan tehdyt teemakynnet :)


Ysigaala on siis ysiluokkalaisille järjestetty juhla viimeisien peruskoulupäivien kunniaksi. Pukukoodi oli juhlavaatteet eli mekkoja ja pukuja riitti, joten lakkasin kynteni mätsäämään mekkooni. Mun mekko oli musta, edestä lyhyempi ja takaa pidempi pitsikuvioidulla yläosalla. Harmi etten muistanut ottaa siitä kuvaa teille..

Aikaa lakkauksen tekemiseen ei ollut kauaa, koska kello oli jo puoli kymmenen illalla kun aloitin näiden tekemisen. Päädyin vain Opin helppoon 4 in the Morning -satiinilakkaan ja koristelin nimettömät kauniilla suorakulmion muotoisilla niiteillä. 4 in the Morning on oikeasti satiinipintaiseksi kuivuva, mutta lakkasin päälle kerroksen HK Girliä lisäämään kestävyyttä ja tuomaan kauniin shimmerin esiin. HK Girlin jälkeen kynsistä pystyi peilaamaan itsensä, kiilto oli aivan mahtava! Aika harvoin tulee lakattua kaikki kynnet mustaksi ja yleensä silloin kynnet näyttää hirmu synkille, mutta tällä kertaa ne näytti vain juhlallisille ja sopivat mekkoon hyvin. Lopputulos oli kivan hillitty, mutta samalla kaunis! :)

Ihanaa kun kesä tulee ja ulkona kuvailu helpottuu koko ajan valon määrän kasvaessa. Nämäkin kuvat on otettu joskus kymmeneltä illalla ja silti valoa riitti ihan tarpeeksi, jopa niin että välillä piti ottaa kuvia varjossa. Samalla kelit lämpenee ja nyt tekisi mieli lakata kynnet vain holoilla tai neonlakoilla, mutta vielä nähdään ainakin yhdet tummat kynnet sillä todistustenjako on lauantaina ja mun mekko on tumman sininen, joten kynsien pitää sopia siihen ;) Sen jälkeen voin luvata lakkaavani kynnet koko kesän vain kirkkailla ja kimaltavilla lakoilla!Käytetyt:
- Opi 4 in the Morning
- niittejä

3 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: