lauantai 23. toukokuuta 2015

305. Color Club - Jitters

Iida: Nyt haluan esitellä teille toisen lakoista, jonka ostin Cesarsshopin myymälästä. Ensimmäisenä kynsille pääsi Love Tahiry- tuoksukokoelman glitterlakka Jitters. Aikaisempaa kokemusta mulla ei ole tuoksulakoista joten tämä oli jännä kokemus. Mitään migreeniä tai päänsärkyä mulle ei tuoksujutuista tule, kuten ei tästäkään. Cesarsshopin sivuilla lakan tuoksua kuvataan "bubbly scent" eli kupliva tuoksu. Ööö, en ihan tajua mutta ihana !


En halunnut alkaa kerrostamaan lakkaa, joten tuputtelin sitä vain kostealla vanupuikolla kynnen juureen. Pohjalla on yksi kerros Essien Namusetää tasoittamassa oman kynteni väriä. Glitterin levittyvyys oli todella jees vaikka en sitä koko kynnelle laittanutkaan. Tuoksu oli voimakkain lakan ollessa märkää, mutta ei missään vaiheessa pistävä tai pahanhajuinen.


Vaaleanpunainen hologlitter, mitä muuta voi tyttö enää toivoa? Pitää lakata tällä mahdollisimman nopeasti uudelleen ja testata koko kynnelle! Päällyslakkana toimi tällä kertaa Glisten & Glown HK Girl. Pinta jäi vähän karheaksi joten kaksi kerrosta päällyslakkaa ei olisi ollut pahitteeksi, mutta yhdellä menin. Olen lakannut HK: ta myös cremen päälle, siitä lisää seuraavassa postauksessa :)


Onko teillä tuoksulakkoja? Mitäs tykkäätte Jittersistä? :)

8 kommenttia:

 1. Tykkään Love Tahiry kokoelman lakoista ja Jitters on yksi ihanimmista :) kauniit kynnet, Jitters on kyllä kaunis näinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pari ihanuutta himottaisi vielä kyseisestä kokoelmasta.. Kiitos :)

   Poista
 2. Oi miksi kauniit lakat pitää pilata tuoksulla? Tääkin on niiiin kaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää tuoksui oikeesti tosi hyvälle ! Ja onhan se nätti kuin mikä <3

   Poista
 3. Tosi kaunis glitter, ja ihanalta näyttää tällain käytettynä! Oih :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: