lauantai 9. toukokuuta 2015

299. #ablecs15: Oh So Bright

Ronja: Viikko vierähti luvattoman nopeasti enkä ehtinyt lakata kynsiä kertaakaan, joten haastekin laahaa pahasti jäljessä. Toteutin kuitenkin viime viikon aiheen Oh So Bright jo alkuviikosta, eli todella kirkkaita sävyjä oli tarkoitus käyttää. Pitkästä aikaa lakkasin kynsille ranskiksen ja mikäpä muukaan sopisi teemaan kirkkaat värit paremmin kuin Essien Sunday Funday!


Lakkasin alle kerroksen Lumenen CC Nail Concealeria peittämään kynnen keltaisuutta ja tein ranskiksen rajan Essien omalla sudilla ja vapaalla kädellä ilman ranskistarroja, kuten mulla on aikaisemmin ollut tapana. Halusin kokeilla onnistuisinko tekemään rajasta edes siedettävän ja omaksi yllätykseksi se jopa onnistui hyvin! :) Eihän raja tietenkään ole yhtä siisti kuin se voisi olla huolellisesti tarrojen kanssa tehtynä, mutta mun mielestä on silti helpompaa tehdä raja lakan omalla sudilla, koska silloin ei tule sitä vaaraa että tarrat repisivät lakkaa mukanaan poistovaiheessa.

Alla oleva Lumenen CC-lakka on aivan täydellinen ranskislakka, mutta jostain syystä Sunday Fundayn väri sai sen näyttämään jotenkin luonnottomalta ja tummemmalta kuin se oikeasti onkaan ehkä johtuen Essien kirkkaasta korallinpinkinpunaisesta väristä. Onneksi väri säilyi kuitenkin sen verran siedettävänä, että pärjäsin näillä kynsillä helposti viikon. Ennen lakat ovat lähteneet lohkeilemaan jo parissa päivässä, mutta nykyään ne kestävät jopa viikon esittelykelpoisina. Oon koittanut miettiä mikä sen selittäisi, mutta vieläkään en ole keksinyt vastausta. Teen kaiken edelleen samalla tavalla kuin ennenkin, mutta silti lakat kestävät todella kauan kunnossa. Toki olen alkanut lakkaamaan kynnen kärjen aina umpeen, mutta muita muutoksia en ole lakkausrutiineihin tehnyt. Pitäisikin kokeilla joku kerta uudestaan IsaDoran geelilakkoja ja testata pysyisivätkö ne nyt vielä paremmin kuin viime kerralla, jolloin kokeilin pitääkö lupaus 7 päivän kestosta paikkaansa. Nyt tuli poikettua aiheesta, palataan niihin kynsiin :D

Pitkästä aikaa viihdyin pitempään kuin pari päivää todella yksinkertaisilla lakkauksilla. Aluksi meinasin etsiä koristeiksi decaleita tai edes jotain, mutta onneksi maltoin mieleni ja jätin ranskiksen pelkiltään. Olen vältellyt ranskalaisen tekemistä yli puoli vuotta ja viimeksi kun olen ranskiksen tehnyt on se ollut vain yhdessä kynnessä aksenttina. Muistelin sen olevan paljon vaikeampi tehdä, mutta onneksi olin väärässä ja nyt tekisi mieli kokeilla erilaisia variaatioita ranskiksesta :)


Käytetyt:
- Lumene CC Nail Concealer
- Essie Sunday Funday

4 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: