maanantai 25. toukokuuta 2015

307. Color Club - Meet me at the Rink

Iida: Toinen Color Club ja viimeiset Born Pretty Storen tuotteet uunista ulos ! Olin jo melkein unohtanut saamani  kokokynnen water decalit laatikkoon, joten pastellin sinisen kaveriksi nämä kävivät paremmin kuin hyvin.


Meet me at the Rink on Color Clubin Pastel Neon- kokoelmasta. Lakka on hyvin ohutta koostumukseltaan mutta kolmella kerroksella sai mukavan lopputuloksen. Yllätyin siitä miten kapoinen CC:n suti on, mutta tulimme kuitenkin toimeen. Waterdecaleita arkista leikattaessa mietin että ovatkohan nämä läpinäkyviä, joten pelasin varman päälle ja lakkasin keskisormeen ja nimettömään valkoista lakkaa alle, onneksi! Decalit piti leikata muotoon ja ne olivat hieman liian kapeita omille kynsilleni (näkyy nimettömässä) mutta rakastuin näihin silti! Ihanat värit ja helppo laittaa 
Päällyslakkana käytin jo viime postauksessani mainitsemaa HK Girliä, voi juku mikä kiilto! Kuivumisnopeus oli samaa luokkaa kuin Sechellä, eli todella hyvä. Ja mikä parasta, lakkaus ei kutistu. Mikään ei ole niin ärsyttävää kun päällimmäisten värilakkakerrosten vetäytyminen. Peukalossa tapahtui ihan pientä hämminkiä kynsinauhojen läheisyydessä mutta syytän lakkaajaa :P En voi kyllä muuta kuin kehua !Käyteyt:
- Color Club Meet me at the Rink
- BPS kokokynnen siirtokuvat

Tutusti koodilla PVL91 saatte 10% pois normaalihintaisista nailart- tuotteista :)


Onko teillä CC:n Pastel Neon kokoelman lakkoja? :)

6 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: