torstai 27. elokuuta 2015

349. Unicorn's poop on my nails?!

Ronja: Mä oon aina halunnut käyttää yllä näkyvää lausetta postauksen otsikkona ja kun tilaisuus koitti, en voinut olla käyttämättä sitä hyväkseni! Ei mikään kaunein lausahdus mutta sopii tähän lakkaukseen, sori jos joku ei pysty näkemään näitä kynsiä enää koskaan ajattelematta yksisarvisia :P Totuushan on kuitenkin se, että nämä kynnet edustavat yksisarvisen kakka -osastoa, eli söpöä pastellivärimylläkkää kuorrutettuna glitterillä ja perhosilla tai vaihtoehtoisesti kukkasilla. En usein tartu väriyhdistelmään pinkki-violetti-minttu, mutta jokaisen tulisi mun mielestä ainakin kerran elämässään saada kokeilla miltä tuntuu kun kynsillä on yksisarvispyörremysrky ;)


Aloitin lakkaamisen kerroksella Seppälän Snow Whiteä, koska mun Ginan valkoinen alkaa olla lopussa. Seppälän versio ei ole ainakaan mun mielestä ihan täysin rehellinen valkoinen vaan taittaa hentoisesti nudeen, mutta toimii oikein hyvin tällaisten koristelujen alla. Lakka oli vähän raidoittuvaa, mutta sen kanssa tuli silti toimeen oikein hyvin varsinkin kymmenen kertaa leveämmän sudin kanssa kuin minkälainen Ginan lakoissa on. Pikkurilliin lakkasin kerroksen F.U.N:in 24 Karat Diamondia ja päälle tuputin samaa lakkaa meikkisienellä niin kauan että lopputulos oli tarpeeksi peittävä. Kun valkoiset kynnet olivat kuivaneet, aloin tuputtelemaan niihin Kikon lakkoja 376, 330 ja 389. Jatkoin tuputtelua ainakin kolmen kerroksen ajan jotta valkoista ei jäisi mistään näkymään. Lopputuloksena oli söpö liukuväri, jonka kuorrutin Essencen I  Magicilla. I  Magic muistuttaa todella läheisesti China Glazen Fairy Dustia jota koitin aikaisemmin etsiä jostain kohtuulliseen hintaan, mutta kun kuulin Essencen todella paljon halvemmasta ja helpommin saatavasta versiosta en aikaillut hetkeäkään ja noudin omani. Tosin näiden valmistus ollaan kai lopettamassa (?), joten nyt kannattaa satsata hyvään hopeiseen glitteriin jos sellaisen mielii saada halvalla ja melko helposti :)


Leimasin liukuvärin ja glitterkuorrutuksen päälle Essencen valkoisella leimauslakalla kukkia BPS:n laatasta BP-20, jossa on erilaisia kukkakuvioita. Leimat nousivat hyvin laatasta ja muutenkin leimaaminen onnistui ongelmitta. Tykkään tuosta kukkakuviosta todella paljon ja se on varmasti kaunein kuvio koko laatasta! Leimat saivat kynnet näyttämään yhtenäisemmiltä ja tykkäsin lakkauksesta hirmuisesti :) Ylemmässä kuvassa näkyy I  Magic varjossa ja alemmassa suorassa auringonvalossa. Ainoa miinus tässä lakkauksessa oli se, että juuri kun olis saanut kynnet viilattua enemmän itseäni miellyttävään muotoon, meni keskarin kynsi lohkeamaan ja jouduin lyhentämään taas kaikki kynnet niin lyhyiksi kuin sain ja tietysti muoto muuttui samalla neliöksi. Olenkin miettinyt pitäisikö vain pitää kynnet nyt jonkin aikaa lyhyinä neliöinä ja katsoa sitten myöhemmin haluanko vielä viilata ne pyöreiksi. Katsotaan nyt mihin päädyn, mutta kertokaahan te sillä aikaa mitä tykkäätte kynsistä? :)Käytetyt:
- Essence I  Magic
- Seppälä Snow White
- Kiko 376 (Candy Pink)
- Kiko 330 (violetti)
- Kiko 389 (Mint Milk)
- F.U.N Lacquer 24 Karat Diamond
- Essence Stamp me! White
- BP-20

12 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: