perjantai 7. elokuuta 2015

340. More to Explore

Iida: Ihana olla taas blogin parissa! Vietin viikon Puumalan Pistohiekassa kahdentuhannen muun Järvi-Suomen partiolaisen kanssa. Sain paljon uusia ystäviä ja mahtavia sekä ei-niin-mahtavia leirikokemuksia. Kynnet oli koko ajan pelkällä aluslakalla, teki ihan hyvää pitää pieni kynsiloma :) Tässä postauksessa esiteltävät lakkaukset olen tehnyt n. kaksi viikkoa sitten.

Kynsille pääsi kokeilematon China Glazen Road Trip- kokoelman persikkaisen yksilön, More to Exploren. Oon kuullut tän olevan dupe Color Clubin East Austinille, jota olen kovasti haikaillut, joten oon iloinen että sain tämän !


Kamera sekosi tarkennuksessa lakan värin takia, mutta onhan se niin herkku! Halusin yhdistää hopean tähän lakkaukseen ja nimettömään pääsi hyvin Suomen kesään sopiva lakka, OPIn It's Frosty Outside. Kaksi mutkatonta kerrosta, ei pahaa sanottavaa, toisin kuin More to Explorelista. Mulla oli jo tiedossa että Road Trip kokoelman lakat ovat koostumukseltaan vähän kenkkuja ja todistin huhut pitäviksi. Eihän tätä ollut ilo levittää kynsille ja kolmannen kerroksen jälkeenkin joissain kynsissä oli epätasaisuuksia mutta annoin HK Girlin korjata asian.


Keskisormeen laitoin kukkaleiman Born Pretty Storen laatasta BPL-024. Leimauslakkana käytin tuttua Dependiä ja muihin kynsiin lisäsin neliönmuotoiset niitit. Tykkäsin kynsistä itse ja olihan ne ihanan kirkkaat !


Käytetyt:
- China Glaze More to Explore
- OPI It's Frosty Outside
- Depend 223 (leimat)
- BPL-024 - laatta
- niitit

Onko teillä Road Trip kokoelman lakkoja? :)

14 kommenttia:

 1. Ihanat! More To Explore on kyllä tosi kiva lakka, joskin tosiaan koostumuksessa olisi vähän parantamisen varaa. Mutta mulle lakka on ihan ok jos kolme kerrosta riittää ja niin on tämän kanssa 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju :) Kolme kerrosta on onneksi mukiin menevä määrä !

   Poista
 2. Ihanat on! Mulle on tulossa postissa toi sama kukkalaatta, en malta odottaa, että pääsen leimailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Mee ! Tää laatta on kyllä yks lemppareista <3

   Poista
 3. Voin vaan kuvitella miten ihanan raikkaat nää oli livenä! Niin kaunistakin <3

  VastaaPoista
 4. Ihanat!!! Itselläni on muutama Road trip kokoelman lakkaa ja rakastan niitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sofia :) Siinä kokoelmassa on kyllä ihania värejä !

   Poista
 5. Aivan ihastuttava lakkaus, tykkäilen kovasti! Väriyhdistelmä on tosi nätti :) ♥ Multakin löytyy tää kaunokainen, en vaan ole vielä keksinyt että minkä kanssa yhdistäisin sen, hups! :D

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: