sunnuntai 9. elokuuta 2015

341. Cute owl skittle

Ronja: Ensimmäistä kertaa ikinä tein ihan rehellisen skittlen! Otetaan pienet taputukset sille heti tähän alkuun! :D


Sain siis inspiraation näihin kynsiin Born Pretty Storelta saadusta leimauslaatasta ja äiti keksi että voisin laittaa joka kynteen eri värin. Siitähän syntyi äärimmäisen söpö pöllöskittle! :) Skittlessä jokainen kynsi on lakattu eri värillä ja jokainen kynsi voi olla myös koristeltu eri tavalla. Pääasia tässä tyylissä on kuitenkin se, että joka kynnellä on eri väri.

Lakkasin peukaloon ja etusormeen pohjalle molempiin kerroksen Ginan Whiteä ja koristelin ne vinyyleillä tehdyillä raidoilla. Peukalossa raidat on poikittan violetilla ja etusormessa pitkittäin keltaisella. Keskisormen lakkasin oranssiksi ja pilkutin täyteen valkoisia palleroita. Nimetön on vähän kuin aksenttikynsi, vaikka sellaista ei vasrinaisesti tässä lakkauksessa olekaan kun kaikissa kynsissä on eri koristelut. Nimettömän pohjalla on kaksi kerrosta Opin That's Hula-riousta!, päällä lehtileimat laatasta BP-19 ja niiden päällä pöllö leimattuna laatasta BP-24. Pikkurillistä tein vaaleanpunaisen ja sen päälle maalasin pieniä vähän kolmioita muistuttavia kuvioita, jotka näyttävät kauempaa jokseenkin neuleelta. Tarkemmat tiedot käytetyistä tuotteista löytyy alempaa, en jaksanut listata tähän sitä hirveää määrää tuotteita yksitellen joita käytin.


Tykkäsin kyllä kynsistä, mutta ne oli ehkä vähän liian värikkäät mulle :P Tykkään yleensä hillitymmistä lakkauksista ja sitä nämä ei ainakaan olleet, mutta kivaa vaihtelua kuitenkin ja nyt jälkikäteen nämä ei edes näyttäneet yhtään niin pahoilta kuin heti sen jälkeen kun olin saanut lakkauksen valmiiksi. Yksittäisistä kynsistä mun lemppari oli pikkurilli, mutta muutkin onnistui moitteetta. Iidalta saadut vinyylit toimi tosi hyvin ja ne taitavat olla Mi Nailsilta.BP-24 sisältää 7 pienempää kuviota ja yhden suuren, jossa on koukeroita ja kukkia. Melko moni tämän laatan testiin ottanut on käyttänyt koukerokuviota ja värittänyt tuon ääriviivakukan, mutta halusin esitellä tämän laatan eri tavalla kuin muut ja päädyin siksi käyttämään pöllöleimaa :) Myös pääskysen ja perhosen kuvilla voisi saada kivat koristelut aikaan, voi kun kesä ei päättyisi vielä! Tosin mikäpä estäisi käyttämästä perhosia lakkauksissa talvellakin, mutta mun kaltaisille vuodenaikalakkaajille se saattaa olla mahdoton ajatus ;)

*Saatu yhteistyössä Born Pretty Storelta
Käytetyt:
- Kiko 330 (violetti)
- Opi That's Hula-rious!
- Kiko 355 (keltainen)
- Gina Tricot White
- Kiko (vihreä)
- Opi Where Did Suzi's Man-Go?
- Essie Romper Room
- Essence Stamp me! white
- BP-24*
- BP-19*
- dotting tool*
- suoria 1mm vinyyleitä


Muistakaa että koodilla PVL91 saatte 10% alennusta :)

16 kommenttia:

 1. Valtavan suloiset ja ennen kaikkea hauska idea! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat :)) Äitikin ihastui näihin kynsiin kun näytin XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti sulle ja äidillesi, kiva tietää että muutkin tykkää näistä! <3

   Poista
 3. Ihanat! Mä en varmaan osais tehdä skittleä, ku kaikki kynnet pitäis olla erilaiset mut kuiteki sopia toisiinsa :D. Täytyis joskus koittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mullakin meinasi olla aluksi vähän ongelmia kynsien toisiinsa sovittamisessa, kokeile säkin ihmeessä :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: