torstai 13. elokuuta 2015

343. Festival

Ronja: Lähdettiin perheen kanssa mummolaan yhtenä viikonloppuna vähän aikaa sitten ja mun piti lakata kynnet niin, että ne kestäisivät koko viikonlopun tallilla. Meidän piti siis hoitaa mummolan hevosia ja talliolosuhteet ei ole koskaan olleet parhaimmat mahdolliset kynsien kannalta. Päätin vetää kunnolla överiksi ja lakata jokaisen kynnen glitterillä piiloon, jotta ne olisivat varmasti turvassa! ;)


Glitteriksi valikoitui Ruby Wingin väriä UV-valossa vaihtava Festival. Se on sisällä hopeinen (kuvassa ylhäällä ehtinyt vaihtua jo ihan vähän violetimmaksi) ja ulkona violetti. Enemmän tietoa ja mun mielipiteitä lakasta löydät tästä postauksesta. Lakkasin alle kerroksen lakan omalla sudilla, sitten töpötin meikkisienellä kaksi kerrosta ja viimeisenä lakkasin taas kerroksen lakan omalla sudilla, jotta kirkasta lakkaa olisi tarpeeksi värin muuttumista varten. Festivalissahan kirkas pohjalakka vaihtaa väriä ja jos en olisi laittanut viimeistä kerrosta, olisi väri saattanut vaihtua vain vähän kirkaan lakan vähyyden takia. Festivalin voisi sanoa peittävän meikkisienellä töpöteltynä kolmella kerroksella ja tavallisesti lakattuna ehkä viidellä. Molempia tekniikoita käyttämällä saa lakan parhaat puolet esiin helpoimmin, eli kaksi kerrosta tavallisesti lakattuna ja kaksi töpöteltynä luo parhaan lopputuloksen :)


Väkersin nimettömään ja keskisormeen leimadecalit laatasta BP-L003, jonka sain vihdoin toimimaan. Väritin leimoista pienimpiä neliöitä Kikon nro viisisataaneljällä ja asettelin kynsille. Tutoriaali leimadecaleihin löytyy tämän linkin takaa. Lopputulos oli oikein onnistunut ja tykkään Festivalista todella paljon! Decalien värit sopivat hyvin yhteen Festivalin molempien värien kanssa ja kynnet pysyivät hyvässä kunnossa koko viikonlopun. Ainoa ongelma oli poistaminen, mutta otin tietoisen riskin jo lakkausvaiheessa joten en voi valittaa lakan hankalasta poistamisesta ;D Kaikkien glitterien kanssa on tosin sama ongelma jos ei käytä peel offia tai muita tuotteita jotka on tehty helpottamaan glitterien poistoa, joten poistamisen hankaluutta ei voi laskea tämän lakan miinukseksi. Mulla ei ole kuin hyvää sanottavaa Festivalista, suosittelen ostamaan! Omani olen saanut yhteistyössä Naiskauneudelta.

*Saatu yhteistyön kautta
Käytetyt:
- Ruby Wing Festival*
- Kiko 504
- Essence Stamp me! white
- BP-L003*
- dotting tool

8 kommenttia:

 1. Kauniit! Tosi hienot noi leimadecalit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Ei mikään vaikein kuvio värittää mutta sopi glitterin kanssa kivasti peittämättä sitä liikaa!

   Poista
 2. Tosi upeet :) Hirmu ihana toi Festival

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Festival on ihana, ehkä jopa mun lemppariglitter just nyt :)

   Poista
 3. Mieletön kimallus! Ja lakkaus on kokonaisuudessaankin upea, leimadecalit on tosi kauniisti onnistuneet :) ♥

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: