tiistai 18. elokuuta 2015

345. Nautical nail art

Ronja: Mä rakastan kaikenlaisia meriaiheisia lakkauksia ja mun on monta kertaa pitänyt kokeilla sellaisten tekemistä, mutta aina on joku ollut esteenä tai kirkkaammat kesäiset värit on houkutelleet enemmän kuin tumma sininen. Mun mielestä merikynsiin kuuluu sininen, punainen tai kultainen, mutta tästä asiasta on varmasti yhtä monta mielipidettä kuin lakkaajaakin :) Tietysti tykkään myös esim. pinkeistä nautical nailseista, mutta omille kynsilleni halusin mieluummin siniset raidat ja kultaiset yksityiskohdat.Lakkasin keskisormeen kaksi kerrosta Opin Keeping Suzi at Bay:llä ja nimettömään kolme kerrosta 50 Years of Style shimmeriä. Muihin kynsiin laitoin pohjalle kerroksen Ginan Whiteä ja päälle teippasin vinyyleillä raidat käyttäen KSAB:ia. Raitakynsiin lisäsin kultaisia niittejä ja yksivärisiin kynsiin leimasin vähän simpukoita muistuttavan kuvion Born Pretty Storen laatasta BP-L003, jonka olen vihdoin saanut toimimaan edes joten kuten. Leimausjälki ei ole täydellistä, mutta riittävän reiätöntä mulle varsinkin kun on kyse BPS:n suorakulmiolaatoista.

Käytin ensimmäistä kertaa 50 Years of Stylea jonka omistan miniversiona. Oon pitkään vältellyt kultaisia lakkoja koska ajattelin ettei ne sovi mulle enkä osannut oikein yhdistää kultaista muiden lakkojen kanssa. Sitten tajusin miten kivalle kultainen aksenttikynsi voisi näyttää sinisen kanssa ja päätin kokeilla. 50 Years of Style toimii moiteettaa ja peittää helpolla kolmella kerroksella valumatta kynsinauhoille. Väri on sopivan neutraali ja taittaa jopa vähän nudeen. Se sisältää paljon shimmeriä ja on siksi koostumukseltaan melkein frost, mutta pahimmat siveltimenjäljet peittyvät päällyslakan alle eivätkä jää häiritsemään. Olen ehkä vähän ihastunut tähän lakkaan... Käytetyt:
- Opi 50 Years of Style
- Opi Keeping Suzi at Bay
- Gina Tricot White
- niittejä
- kynsivinyyleitä
- BP-L003


Lopuksi vielä kuva mun Weekendeille tekemistä kynsistä, jotka on tosin kuvan ottamishetkellä selvinneet jo festareista ja näky on sen mukainen :D Halusin kuitenkin julkaista näistäkin kynsistä nopean räpsyn jossain välissä etteivät jäisi vain arkistoon pölyttymään. Ja kuten huomata saattaa, Ruby Wingin Festival on ollut kovassa käytössä lähiaikoina ja voisinkin julistaa sen mun lemppari glitteriksi! Tuo tittelihän vaihtuu melkein päivittäin, mutta veikkaan Festivalin olevan tällä kertaa oikeasti yksi mun lemppareista eikä vain hetken hairahdus, onhan sitä tullut käytettyä niin usein lyhyessä ajassa ;)

8 kommenttia:

 1. Kummatkin on aivan ihanat <3 Meriaiheiset kynnet onkin itseltä vielä tänä vuonna tekemättä, ehkä ne ehtis vielä tehdä kun ilmatkin on näin hyvät :) Tänään just toi posti ankkurivinyylejä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt vaan äkkiä tekemään meriaiheisia kynsiä kun vinyylipuolikin on kunnossa ;)

   Poista
 2. Molemmat on nätit mutta meriaiheiset ihastuttivat tällä kertaa enemmän. Sininen ja kulta vaan sopii niin hyvin yhteen :)

  VastaaPoista
 3. Ei voi ku tykätä näistä lakkauksista...

  VastaaPoista
 4. Vitsit, molemmat lakkaukset on ihan mielettömät!! Etenkin nuo festarikynnet on aivan järkkyhienot, huomaa että on nähty vaivaa niiden kanssa :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3 Täytyy myöntää että enemmän vaivaa on nähty seilorikynsien kanssa, mutta kiva että tykkäät! :D

   Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: