tiistai 25. elokuuta 2015

348. Kahdenlaista marjapuuroa

Iida: Sairastuvalta terkkuja! Mua vaivaa kamala flunssa, kurkku on karhea kun hiekkapaperi ja olo muutenkin kehno. Kyllä huomaa että koulut alkoi kun heti kaikenlaiset bakteerit sun muut pöpöt liikkeellä.. Mennään kuitenkin itse asiaan eli kynsiin. Oon pyrkinyt käyttämään kokeilemattomia kynsilakkoja, sillä ajatus siitä että uudet lakat keräävät pölyä laatikossa, ahdistaa. Näissä kynsissä kumpikin lakka oli testaamattomia ja hyvinkin erilaista värimaailmaltaan kun mitä normaalisti mun kynsillä näkee :)


Kaikilla kynsillä on kaksi kerrosta OPIn Hawaii- kokoelman marjapuurolakkaa Just Lanai-ing around. Todella nätti ja hyvinkäyttäytyvä lakka niikuin OPIn cremet yleensäkin. Tässä on seassa hopeaa shimmeriä, jota en saanut kuviin vangittua ja muutenkin shimmer erottuu lähinnä vain pullossa. Sissin postauksessa shimmer näkyy pullokuvassa hyvin, voitte sieltä mennä kurkkimaan :)


Keskisormessa ja nimettömässäl on Zoyan Pixie Dust Arloa, jonka hankin kesällä Mi Nailsin alennuksesta. Iski paniikki kun Pixie Dust- lakkojen valmistus lopetetaan ja mulla ei ollut vielä yhtäkään. Well, asia korjattu ja juku että tykkään tästä ! Ei ollenkaan sellainen normaali, hiekkainen (hehe) tekstuuri vaan isoa heksaa ja pienempää mikroglitteriä sisältävä tumma marjapuuro. Laitoin tätä kolme kerrosta jotta sain glitteriä tarpeeksi kynsille. Kahdella kerroksella olisi pärjännyt vallan mainiosti muttakun tahtoo lisää kimallusta ! Yksinäänkin olisi varmasti peittänyt sillä kolmella kerroksella mutta pelasin varman päälle ja lakkasin tämän Lanai-ingin päälle.Käytetyt:
- Zoya Arlo
- OPI Just Lanai-ing Around

Tykkäättekö te Pixie Dusteista ? :)

8 kommenttia:

 1. Upeet kynnet! Tykkään ehdottomasti Pixie Dusteista, en vaan omista yhtäkään, vaikka kovasti haluaisinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kannattaa ehdottomasti harkita Pixie Dustien hankkimista jos niistä löytää itseään kiinnostavan sävyn!

   Poista
 2. Mulla on vain Carter, mut sanomattakin selvää, et huolisin mielelläni enemmänkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ottaisin myös mielelläni vaikka kaikki Pixie Dustit jos se vaan olis mahdollista :D

   Poista
 3. Oih miten kaunis yhdistelmä! Ja tuo Arlo on hurjan kaunis <3

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: