sunnuntai 16. elokuuta 2015

344. FUN Lacquer Storm

Iida: Hävettää että kesti näin kauan saada tämä lakka kynsille, mutta mulla on ollut läjäpäin lakkausideoita joten yksinkertaiselle swatchaukselle ei ole ollut aikaa. Eräänä aurinkoisena päivänä otin kuitenkin lakan esiin ja sudin sitä kynsille. Storm on FUN Lacquerin Limited Edition 2015 - kokoelmasta. Jokaista lakkaa oli saatavilla vain 100kpl joten tilaamisessa piti olla todella nopea. Nämä pakkauksetkin poikkeavat normaaleista.  Kuinka moni lakka laitetaan holopakkaukseen ?! Ah!



Storm on väriltään kaunis marjapuuron lila creme ja se sisältää hologlitteriä, shimmeriä,  kuparista mikroglitteriä sekä sterlinghippuja eli kuin murskattuja lasinpaloja. Varsinainen glittermyrsky ! Lakka peitti kahdella kerroksella mikä on suuri plussa. Pinta jäi todella tasaiseksi vaikka lakassa on noin paljon glitteriä. Kynsillä ei ole päällyslakkaa.

sisällä

ulkona

En saanut lakan kauneutta millään vangittua kuviin kovasta yrityksestä huolimatta. Voitte mennä katsomaan Emman postauksen muutamasta FUNin erikoiskokoelman lakasta niin näette miten tämä kaunokainen oikeasti holottaa. 


Onko teillä FUNin Limited Edition- lakkoja? :)

9 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: