tiistai 11. elokuuta 2015

342. My Weekend / festarikynnet

Iida: Huhhuh, blogilista paukkuu ja kommenttiboksi on täynnä vastaamattomia kommentteja. Pahoittelen syvästi, on ollut kaikenlaista menoa ja melskettä! Nyt haluan kuitenkin esitellä teille mun viikonloppuiset festarikynnet. Oltiin kaveriporukalla Helsingissä Weekend Festivaaleilla, enkä osaa juuri muuta sanoa kun wau. Weekend on Suomen suurin elektronisen musiikin tapahtuma jossa toinen toistaan kuumimpia maailmanluokan artisteja. Täytyy kyllä sanoa että Martin Garrix ja Hardwell eritoten iski mun sydämeen. Olihan se huikeaa nähdä myös Avicii ja itse David Guetta !

Mennään asiaan eli kynsiin. Valitsin muutaman kirkkaan neonisen lakan ja aloin suunnitella niiden ympärille lakkausta. Keskisormeen ja nimettömään laitoin valkoista lakkaa jonka päälle kerroksen pikakuivattajaa. Muihin kynsiin laitoin kaksi kerrosta Picture Polishin Sizzleä, josta kerroin jo aikaisemmin täällä.


Valkoisiin aksenttikynsiin laitoin sikinsokin kynsiteippejä ja kelmuttelin päälle Sizzlellä, Yes Loven neonkeltaisella lakalla ja China Glazen More to Explorella. Päälle kaikkiin kynsiin sudin vielä kerroksen essencen mikrohologlittertopperia i  magic. Kuulin että kyseinen lakka on poistumassa essencen valikoimasta ja ostin sitä saman tien kaksi pulloa. Tuo korvaa täydellisesti China Glazen Fairy Dustia.
Oi että tykkäsin näistä kynsistä ! Otin puhelimella muutamia nails in action- kuvia festareilta, koska olihan se ihan pakko kun neonit hyppii silmille !



Kätetyt:
- Picture Polish Sizzle
- Yes Love (neonkeltainen)
- China Glaze More to Explore
- GinaTricot White
- essence i ♥ magic
- kynsiteippiä

Oli huippu viikonloppu ennen koulun alkua. Tämä tyttö lähtee lukioon, saa nähdä miten se vaikuttaa bloggaamiseen ja muutenkin lakkauspuuhiin. Toivottavasti ei mitenkään !

Oletteko te käyneet festareilla jossain päin Suomea? :)

18 kommenttia:

  1. Ohhoh, vitsit miten makeet - varsinkin uv-valossa! :)
    Mulla on tänä kesänä jäänyt kaikki festarit välistä. Isojen festareiden ihmismassa ei vaan houkuttele olleenkaan.. :s

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi :)
      Ei se festarihumu kaikkia nappaa ja kieltämättä 30 000:n ihmisen lauma on aika hurja..

      Poista
  2. Nämä kynnet <3
    Kuulostaapa nuo ekat lauseet tutuilta; en ymmärrä, miten mulla bloglovin' näyttää koko ajan jotai 120 lukematonta postausta, vaikka mä niiitä koitanki lukea :'D

    VastaaPoista
  3. Tosi hienot kynnet, tykkään ihan possuna! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Maiju, mukava kuulla että tykkäät :)

      Poista
  4. Ihanat! Too pimeessähohtaminen on niin cool!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, yllätyin ihan itekkin miten räikeästi ne näkyi 8)

      Poista
  5. Vitsit miten ihanan räväkkä lakkaus, tykkään ihan kympillä! ♥

    Ja äläpä stressaa, blogilistan paukkuminen on tuttua täälläkin.... Reiluun viikkoon en ole ehtinyt kun vain puhelimella selata blogeja, joten nyt on hirmuisesti kiinniotettavaa :'D

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: