torstai 18. kesäkuuta 2015

317. #nailfart: Mansikat

Ronja: Joskus kaikki ei vaan mene kuten pitäisi ja silti sitä jatkaa loppuun asti ajattelemalla "kyllä tää tästä, ei hätä ole tämän näköinen" tai "sen saa korjattua vielä". Mutta kun kaikkea ei saa korjattua eikä kaikki ajan myötä helpotu vaikka kuinka yrittäisi asioita korjata ja parannella jo tehtyä tuhoa. Silloin syntyy kynsipieruja eli lakkamaailman häpeäpilkkuja, joita silti päätetään postata, koska "mä oon luvannut postata kaikki, myös epäonnistuneet kynnet".


Okei, ei nämä ihan pahimmasta päästä ole, mutta ei kyllä todellakaan sellaisetkaan joilla voisi kaverille kehuskella tehneensä ehkä hienoimman lakkauksen ikinä :D Kyseessä on siis kovinkin kesäiset mansikkalakkaukset, joiden alku oli lupaava mutta lopputulos surkea. Aloitin lakkaamalla kaksi kerrosta Opin Big Apple Redillä, joka on todella lähellä täydellistä punaista. Peittää helposti kahdella kerroksella ja levittyy nätisti sekä kuivuu kohtuullisessa ajassa, ei moittimista. No sitten päästäänkin oikeaan neronleimaukseen eli aksenttinimettömään! Päätin koittaa tehdä siihen 3D mansikan, eli painoin vielä vähän kosteaan lakkaan dotting toolilla pyöreitä kuoppia ja tein mansikan lehtiä kuten näissäkin kynsissä. Toimi siihen asti, että ajattelin vahvistaa kuoppien näkyvyyttä lisäämällä niiden pohjalle mustat pisteet; ei toiminut. Poistin lakat nimettömästä ja aloitin uudelleen, mutta koska mulla ei ollut kovin paljon aikaa päädyin tekemään ihan vaan yksinkertaisimman version mansikasta ilman mitään lisähärpäkkeitä. Lakkasin Kikon Acid Greenin omalla sudilla lehdet ja pilkutin loput kynnestä täyteen mustia pilkkuja Nailsin mustalla. Vielä nolompaa tästä tekee se, että kuvat on otettu vasta siinä vaiheessa kun lakkaukset oli jo aika heikossa hapessa ja veteli viimeisiään, joka ei ainakaan kaunistanut niitä millään tavalla. Onhan nämä söpöt omalla tavallaan, mutta kaukana niistä upeista YouTubesta löytyvistä luomuksista, joita katselin ennen operaatio Mansikkakynsiin ryhtymistä ;)



Kauempaa katsottuna lakkaus oli ihan siedettävä ja näillä oli mentävä useampikin päivä ennen kuin ehdin vaihtaa lakat. No, onko ne yhtä ruman kauniit kuin mä väitän vai uskaltaako joku myöntää tykkäävänsä näistä jopa aidosti? :)
Käytetyt:
- Opi Big Apple Red
- Kiko 297 Acid Green
- Seppälä Nails musta
- dotting tool

6 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: