sunnuntai 31. toukokuuta 2015

309. Pinkki päättäriskittlette

Iida: Mun osalta peruskoulu on nyt loppu. Eilen oli päättötodistusten jako, johon piti tietysti laittaa ykköset päälle ja lakata mekkoon mätsäävät kynnet. Mulla oli päällä hennon vaaleanpunainen maksimekko jossa on vesivärityylisesti erivärisiä kukkia sekä hiuksissa kukkapanta. Asun kaveriksi halusin kynsille pinkkiä ja ehdottomasti glitteriä.



Lakkasin peukkuun, etusormeen ja pikkurilliin OPIn vaaleanpunaista, Pink-ing of you. Lakkaa piti laittaa neljä kerrosta sillä koostumus on älyttömän ohut.. Keskisormeen kaksi kerrosta valkoista ja päälle tuplaleimat parilla pinkillä lakalla. Leima on mun lempparikuvio BP- 17 laatasta. Nimettömään laitoin kaksi kerrosta Color Clubin Jitterssiä joka kruunasi kokonaisuuden. Omasta mielestä tuli söpöt ja hempeät kynnet :)


Tässä kuvassa näkyy taustalla vähän mun mekkoa. Oli kyllä ihana päivä ja valokuvia tuli otettua kavereiden kanssa paljon. En vieläkään tajua että kesäloman jälkeen en kokoonnu enää tutun luokan kanssa kertaamaan loman muistoja.. Toisaalta ei pidä olla surullinen sillä loppu on uuden alku :)

Käytetyt:
- OPI Pink-ing of you
- GinaTricot White
- OPI Kiss me I'm Brazilian (leima)
- Zoya Kirtridge (leima)
- Color Club Jitters

Ihanaa kesää kaikille ! 

12 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: