maanantai 11. toukokuuta 2015

300. Quatrefail

Iida: Quatrefoil oli minulle koristelutyylinä täysin kokeilematon. Oon nähnyt upeita kynsiä kyseisellä tekniikalla tehtynä ja halusin itsekkin yrittää. Halusin lakkaukseen mustikkaisia sävyjä sekä FUN Lacquerin Galaxy (H) :n.


Etu- ja keskisormessa on kaksi kerrosta OPIn Do you lilac it? cremeä. Älyttömän nätti vaalean mustikan värinen lakka. Levittyvyys oli todella hyvä, aijemmin oon tämän kanssa tapellut kaljuuntumista vastaan, mutta selvästi paksuuntuneena toimi kuin unelma. Pikkurillissä ja peukussa kolme kerrosta IsaDoran geelilakkasarjan Violettaa, joka on murrettu purppura. Tästä tuli mielen mustikan sisällä oleva marjanestejuttu. Tosi kauniin värinen ja koostumuskaan ei ollut hullumpi. Selvästi jellymäisempää kuitenkin kuin geelilakkasarjan mintunvihreä Ocean Drive, mutta ei epämiellyttävää lakata. Nimettömässä on meikkisienellä tupsuteltu FUNin Galaxy (H). Paljon upeampi holoefekti kuin cremen päälle lakattuna, näin pitää tehdä jatkossakin! Valitettavasti sen siniseen taittava väri ei sopinut kokonaisuuteen yhtään...



Keskisormeen sitten dotting toolilla töppäsin tuota Quatrefoil- kuviota. Helppo ja hauska tehdä, mutta jotenkin onnistuin failaamaan nämä. Kuviot jäivät liian kauas toisistaan ja niistä tuli liian leveitä. Oon kuitenkin 100% varma että tulen kokeilemaan tätä uudestaan!



Käytetyt:
- FUN Lacquer Galaxy (H)
- OPI Do you lilac it?
- IsaDora Violetta

Oletteko te kokeilleet Quatrefoilia ? :)

6 kommenttia:

  1. Ai miten niin FUN ei sovi tähän? Kuvissa näyttää ainakin kivalta väriyhdistelmältä :)
    Ja joo, joskus tulee itelle tehtyä quatrefoilit ja joskus failit. Kiva koristelutekniikka silti!

    VastaaPoista
  2. Kaunis lakkaus :) Ja senkuin vain uutta yritystä kehiin quatrefoilin kanssa, kyllä se siitä alkaa sujumaan! :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: