tiistai 30. joulukuuta 2014

251. #ablecaw14 Week 16: New year's eve

I: Niin se vaan on aika postata viimeiset haastekynnet ! Ensimmäisen postauksen voitte lukea täältä. Vähän haikeaa jotenkin lopettaa tämä haaste, on ollut kyllä hirmu kiva koko syksyn ajan kirjoittaa samaa postausta R:n kanssa 

Halusin saada kynsille uudeksi vuodeksi jotain lakkaa joka on näyttävä jo itsessään eikä tarvitse koristeluita. Mikäpäs tähän sopisi paremmin kuin juuri mulle kotiutunut ihka ensimmäinen Picture Polish -indiemerkin lakka, joka kantaa nimeä Unicorn.Katsokaa sitä!!! Aivan totaalisen upea lakka, jossa turkoosilla pohjalla kultaisena ja violettina kimaltavaa shimmeriä, purppuroita palluroita ja isompia hopeisia glittereitä. Tikuttaessa tämä ei ihan peittänyt kahdella ja halusin välttää kerrostamista, joten lakkasin alle yhden kerroksen IsaDoran Atlantista.


Levittyvyys oli todella helppo ja glitterhöttöä tuli yhdellä kerroksella kynsille runsaasti. Muutenkin olen lukenut Picture Polishin lakoista pelkkää hyvää ja tämän perusteella aijon kyllä hankkia lisää! Lopetan tämän postauksen omalta osaltani niinkin kliseiseen lauseeseen kuin: rakkautta pullossa 

Lakat:
- IsaDora Atlantis
- Picture Polish Unicorn

R: Aika on todellakin mennyt nopeasti ja tuntuu jotenkin hassulle lopettaa haaste näihin kynsiin. Oon miettinyt että mitäs sitten kun ei ole valmista aihetta mistä kirjoittaa ja lakata kynnet ja otsikon keksimisestä tulee taas tuskaa :D Ehkä tästä selvitään..

Viimeisiin kynsiin en keksinyt mitään suurta ja ihmeellistä, vaan vietän uuden vuoden kauniissa mutta yksinkertaisissa lakkauksissa. Laitoin alle kerroksen Seppälän Nailsin mustaa, joka on muuten tosi hyvä vaihtoehto jos etsit uutta luottomustaa. Peittää tosiaan jo kerroksella vähän pidemmätkin kynnet eikä kupli tai raidoitu. Ainoana miinuksena aivan hirveän kokoinen suti, jolla on mahdotonta lakata siististi. Iso suti on aina plussaa, mutta Seppälä on ottanut käyttöön vähän turhankin isot sudit! Ainakin mun kynsille se on ihan liian iso ja jos mulla olisi joku vanha lakkapullo tyhjänä vaihtaisin mieluusti siveltimen vähän pienempään.


Mustan päälle lakkasin kerroksen Opin Comet in the Skyta ja sen päälle vielä kerroksen samaisen merkin Snow Globetrotteria. Molemmat on niin ihania ja kauniita että huhhuh! :) Nämä on samanlaisia glittereiltään, mutta Cometissa on mustia ja Globetrotterissa valkoisia hexejä. Niiden lisäksi molemmista löytyy läpinäkyviä, valoa heijastavia glittereitä. Cometin mustat suuret hexagonit ei erotu pohjasta niinkään, mutta sen sisältämät holohippuset näkyy selvästi. Globetrotterin valkoiset ja läpinäkyvät glitterit teki lakkauksesta vielä enemmän avaruustunnelmaiset. Tykkään kokonaisuudesta ja siitä tulee mieleen avaruuden lisäksi ilotulitukset. Kaikenkaikkiaan oikein onnistunut ja helppo lakkaus! Näillä kehtaa viettää yhden uuden vuoden, vai mitä? :)Lakat:
-Seppälä Nails musta
- Opi Comet in the Sky
- Opi Snow Globetrotter

11 kommenttia:

 1. Molemmilla taas upeudet kynsillä! <3

  VastaaPoista
 2. Kauniit lakkaukset molemmilla! :)

  Huippua, että pysyitte mukana haasteen loppuun asti! Olen kyllä innolla seurannut teidän kuten kaikkien muidenkin haastekynsiä, vaikka läheskään kaikkia en oo millään kerinnyt kommentoimaan. Kiitokset siis osallistumisesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annie :)

   OIi mahvataa osallistua, kiitos teille upeasta haasteesta ! :)

   Poista
 3. Hei, kysyisin noista OPIn Comet in the sky ja Snow globetrotter lakoista sen verran, että onko ne sulla samanlaiset koostumukseltaan? Itselläni on kans molemmat, mutta tuo Comet on pohjaltaan jotenki kankeampaa ja vaikea levittää kauniisti. Snow globetrotter taas levittyy tosi helposti ja on ihan mahtava lakka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti ihan mennä tarkistamaan että onko mun Comet pohjaltaan paksumpaa kuin Globetrotter, mutta ei se ollut. Mulla molemmat levittyy nätisti eikä kumpikaan ole kovinkaan paksua :) onkohan sulle sattunut joku maanantai kappale?

   Poista
  2. Sitäpä tässä just selvittelen ett onko toi lakka maanantai kappale vai miten, kiitos ku tarkistit omasi. Lakan myyjä kun ei osannut sanoa onko mun lakka viallinen vai ihan normaali, joten sovittiin ett selvitellään asiaa. Eli kiitos avusta :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: