torstai 25. joulukuuta 2014

249. #ablecaw14 Week 15: All I want for Christmas

I: Mä yritin. Ihan oikeasti yritin tehdä spektaakkelimaisen upeita joulukynsiä. Päässä pyöri erilaisia lakkauksia, kasasin lakkoja pöydälle ja tungin niitä taas takaisin laatikkoon ilman mitään tulosta.
Tiistaina sain kynsille eri punaisilla ja kultaisella kynsilakalla tehdyt kelmuttelukynnet joissa oli niittejä, mutta paksut lakkakerrokset kynsillä ahdisti ja Sechen voimakas tuoksu tunki nenääni koko ajan, joten sanoin kynsille heipat.

Aattoaamuna lakkasin kynsille yksinkertaisesti kaksi helppoa kerrosta OPIn Big Apple Rediä ja lisäsin kynsien juureen kesällä Mimaxista tilaamani superkiiltävät strassit. Apple olisi peittänyt jo yhdellä, mutta tasaiseen lopputulokeen vaati kaksi kerrosta. Punainen lakka on vaan jotenkin niin naisellinen !
Näillä mentiin ja kynsillä ovat edelleen, sillä en halua edes ajatella mitä seurauksia punaisen kynsilakan hinkuttamisella kynsinauhoilta olisi...Kuvista näkee että vähän on jo kärkikulumaa ja naarmuja sun muita painaumia siellä sun täällä. Saattaa johtua vimmaisesta lahjapakettien auki repimisestä, ken tietää ;)

Käytetyt:
- OPI Big Apple Red
- strassit

R: Vietin jouluni todella mieluisissa kynsissä. En halunnut tehdä mitään monimutkaista ja vaikeaa, mutta yksiväriset lakkauksetkaan ei houkutelleet. Monien visioiden joukosta toteutukseen pääsi Essien Forever Yummy, Dependin 401 valkoisen päällä ja nimettömään taiteiltu aidosta langasta tehty rusetti. Toi Depend on muuten eka laatuaan mun lakkalaatikossa ja todellakin tykkään! :) Ajattelin sen peittävän itsestään, koska pullossa se näyttää hopealta kultaisella miniglitterillä. Onneksi laitoin alle kerroksen IsaDoran Tip Whiteä ja säästyin kerrostamasta Dependiä vielä ensi joulunakin.. Valkoisen päällä se antoi ihanaa hopeista hehkua pomppaamatta kuitenkaan liikaa silmille ja kultainen glitter tekee lakkauksesta entistä jouluisemman. Aivan ihana tapaus, innolla odotan seuraavien Dependien testaamista! Ainoana miinuksena hieman hidas kuivuminen, mutta Seche Viten kanssa sekään ei ollut ongelma.

 Ensimmäiseksi fiilistelykuva joulukuusen kanssa! ;)


 Vaikka haasteen aihe olikin All I want for Christmas, en silti halunnut kertoa kynsien kautta haluavani paljon lahjoja, vaan lakatessa unohdin aiheen ja tein ylipäätään jouluiset lakkaukset. Se ei silti menoa haitannut ja söin itseni ähkyyn monta kertaa illan aikana, sekä esittelin kynsiäni vieraille jotka jaksoivat ihastella niitä kovasti. Varsinkin pikkuserkun mielestä rusetti oli jännä ja sitä oli pakko tunnustella monta kertaa :) Lakkasin samalla Essiellä kynnet myös siskolle, kummin kynsille päätyi sininen Keeping Suzi at Bay ja nimettömään laitoin uutta Comet in the Sky:ta. Kummistakaan ei ole kuvia, mutta Comet tullaan varmasti näkemään mun kynsillä piakkoin, sillä se vaikuttaa täydelliseltä avaruuslakalta!


 Tästä kuvasta näkee kuinka paljon rusetti on koholla kynnen pinnasta. Se pysyi todella hyvin ja kesti suihkut ja käsien pesut moitteetta. Vasta kolmantena päivänä päissä näkyi pientä rispaantumista, joka olisi ollut estettävissä levittämällä koko rusetin päälle päällyslakkaa. Mä halusin sen tuntuvan oikeammalta, joten laitoin Secheä vain kahden alimmaisen langan päälle kokonaan ja painoin rusetin kiinni märkään lakaan.


Lakat:
- IsaDora Tip White
- Essie Forever Yummy
- Depend 401
+ lankaa

12 kommenttia:

 1. Kauniita molemmat lakkaukset:) Hyvää joulua <3

  VastaaPoista
 2. Ihania lakkauksia! <3 Miten sulla muuten peittää tuo Big Apple Red? Mulla se jää läpikuultavaksi, oli sitten kuinka monta kerrosta tahansa. :@

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ! <3 Oho, mulla tosiaan peitti melkein jo yhdellä :o ei mitään hajua miten, kun ei kerros edes ollut mitenkään paksu :D

   Poista
 3. Mullakaan Apple ei meinaa peittää - ihan niinku Roosakin sano. Tai no kyllä se kolmella kerroksella peittää, mut meinaa sotkee kynsinauhoja ja paljon. Mut pitäähä punanen omistaa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mitäää ? :D mulla on tuo Apple ollut kyllä jo reilun vuoden, että oisko voinu paksuunuta sitten.. Mutta ei se levittämiseen ainakaan vaikuttanut.. Ompa outoo :D

   Poista
 4. Ihana tuo rusetti! :) Ja muutenkin tosi kivat lakkaukset!

  VastaaPoista
 5. Oi molemmat on kauniit! Tosi ihana idea tuo naru-rusetti tosin :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: