keskiviikko 17. joulukuuta 2014

246. #ablecaw14 Week 14: Old manicure revisited

I: Varmaan eka kerta kun mulla oli mielessä valmiina kynnet tähän aiheeseen, nimittäin skittlette -lakkaus jonka tein tässä haastekohdassa. En tosin nyt tehnyt aivan samanlaisia vaan muutin värit turkoosin sävyisiksi.


Peukussa, etusormessa ja pikkurillissä kaksi kerrosta OPIn My Dogsled Is a Hybridia. Lakka on hassua koostumukseltaan, peittävä mutta luiru creme. Mulla on viha-rakkaussuhde tuohon lakkaan, en osaa päättää tykkäänkö siitä vai en :D Välillä nään sen olevan liian vihreä ja välillä se on nätti, hmm..
Keskisormessa pohjalla kaksi kerrosta Ginan Whiteä, jonka päälle leimasin kukkakuviota Konadin m36- laatasta ensin Kikon Mint milkillä ja sitten Hybridillä. Nimettömässä kaksi kerrosta OPIn It's Frosty Outside- tekstuuria ja kukkien keskustoissa pienet pilkut :)


Mä en kyllä osaa päättää kummista kynsistä pidin enemmän, alkuperäisistä vai näistä. Kummat olivat enemmän sinun mieleesi? :)

Käytetyt:
- OPI My Dogsled Is a Hybrid
OPI Its Frosty Outside
-Kiko 389 Mint Milk (leimauksissa)
Konad m36

R: Mä en halunnut uusia ihan lähiaikoina tekemiäni lakkauksia vaan halusin ehdottomasti tehdä nämä leopardigekkokuvioiset kynnet. Niiden tekemisestä on aikaa 9 kuukautta ja sillon en oikein tiennyt tykkäsinkö keskisormessa ja nimettömässä olleesta Opin Rising Starista vai en, joten jo sen takia päätin ottaa nämä kynnet tarkempaan tarkasteluun ;) Toinen syy miksi halusin nämä tehdä oli kuvien ottaminen: kuvissa esiintyvä lisko on Orvokki ja sen kanssa kuvauksista ei voi tulla mitään muuta kuin hauskaa! Niinkun kuvista näkyy se ei halunnut olla paikallaan kuvattavana, vaan roikkui mm. pää ja häntä alaspäin mun kädessä samalla kun koitin pitää sormet niin että kynnet näkyisi :D Kuvia on sitten paljon..


 Päädyin Rising Starin kanssa siihen tulokseen, että kyllä mä tykkään siitä. Vaikka aluksi kuparisen oranssi väri ei miellyttänyt, niin nyt se näytti kivalta eikä enää niinkään inhottavalta frost-koostumukselliselta kultaoranssilta. Eikä siihen jää siveltimenjälkiä, joka on ehdottomasti plussaa, koska mä vihaan niitä huonosti peittäviä frosteja joiden pinta jää täyteen vinoja raitoja. Onneksi tämä ei ollut sellainen :)
Muista kynsistä löytyvä M.A.G:in cremepinkki 021 oli ihmeellisesti muuttunut viime kerrasta tosi ohueksi ja vieläpä punaisemmaksi. Ennen se oli tosi jankkia ja selkeästi neonpinkkiä tahmaa, tällä kertaa pullosta paljastui vasta kolmannella kerroksella peittävä crelly. Kolmannenkin kerroksen alta tosin kuultaa smileline läpi, mutta en jaksanut tapella lakan kanssa enää enempää.
Päällyslakaksi laitoin mulle uutta Seche Viteä, jota on paljon kehuttu mutta myös haukuttu bloggaajien kesken. Mun mielestä se kuivui ihanan nopeasti ja jätti kivan kiillon. Painaumia ei tullut tallilla tulleita paria naarmua lukuunottamatta ja ainoana miinuksena sanoisinkin ton kutistumisen. Mitään järkyttävän huomattavaa ei kuitenkaan tapahtunut, vaikka odotin jotain paljon pahempaa joidenkin lukemieni arvostelujen perusteella. Vain ylin kerros lakkaa kutistui hieman reunoilta. Muuten olen tosi tyytyväinen Secheen.

Lakat:
- Seppälä Nails musta
- M.A.G 021
- Opi Rising Star
- Seche Vite

12 kommenttia:

 1. Oi, teillä kummallakin on ihan täydelliset kynnet! Wau :)

  VastaaPoista
 2. Upeita molempien lakkaukset. Ja tuo lisko on <3

  VastaaPoista
 3. Tykkään enemmän uudesta versiosta - onhan vihreet/mintut nyt enemmän sydäntä lähellä:) Tosi kauniita kynsiä molemmat!

  VastaaPoista
 4. Iidalle sopii tosi hyvin tuo Hybridi! Ja kauniit lakkaukset, Hybrid lakkaukset mun mielestä kauniimmat kuin ne pinkit! :)
  Ja Ronskunkin kynnet on todella nätit!

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: