lauantai 13. joulukuuta 2014

245. #ablecaw14 Week 13: Complementary colors

R: Näitten kynsien tekeminen lähti siitä, että googlasin vastavärit, sillä en ollut ihan varma siitä onko sininen ja oranssi vastavärejä keskenään. Olihan ne ja mietin mitä niistä keksisi. Tuli mieleen, että en ole nähnyt kovinkaan monessa suomalaisessa kynsiblogissa ikat tyylisiä kynsiä ja päätin testata ekaa kertaa ihan kunnolla maalata kuvioita. Sigi teki kesällä ihanat neon ikat, joissa viivat oli selkeitä vähän kuin tussilla tehtyjä ja ne näytti tosi kivoille. Mulla ei kuitenkaan ole koristelutussia, jolla tehdä paksuja viivoja ja halusin käyttää sivellintä, joten kuvoiden reunat on vähän utuisemmat :)
 Ikat tarkoittaa tekstiilien värjäysmenetelmää, jolla saadaan aikaan erilaisia kuvioita. Löysin kuvia joissa kuviot oli maalattu kynsille sekalaisesti sinne tänne. Päädyin kuitenkin maalaamaan ikat niin, että niistä syntyi säännöllisiä kuvioita, vähän kuin kankaissa. Lopputulos on tosi ihana ja tykkään kynsistä ihan possuna! :)

 Kikon Daring Game -kokoelman lakoissa on valekorkki, joka muistuttaa noppaa. Sen alta paljastuu tavallinen pyöreä korkki. Tämän kokoelman lakat taitaa olla ainoita valekorkillisia yksilöitä mun kokoelmissa ja eka en meinannut tajuta, miksi ne ei aukea :D Pienen tutkimisen jälkeen tajusin miten korkki toimii ja mun mielestä sen idea on hauska.
Lakat:
- Seppälä Nails musta
- IsaDora Tip White
- Kiko Exclusive Blue
- Kiko 280

8 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: